A C T U A L I T Y – Goeden Morgen ! Wàkker worden .. We gaan de P V V en de S G P Uitroken?

Goeden Morgen ! Wàkker worden .. We gaan de P V V en de S G P Uitroken?

Door een Promotie van O n e Trouwen lag de Tweede Kamer er vannacht dus wel wakker van.. Maar na het tellen van alle Te-rugnummers, was er dus geen Sélectoranale Meerderheid om die Promotie vàn aan te nemen, of voorgoed De P V V de Kerkdeur van de S G P te wijzen.. Nu de Anti-rook-en-kraakwet dankzij de Heer Jézus nog an toe is aangenomen, zullen alle Wild West –verhalen die rondom de Bijbel-belt bestaan, alleen maar toe nemen. Waardoor de Oude Wigwams de hele Bij Bel-belt gaan Uitroken.. Ook al zijn dat uit Onbevestigde Bronnen allemaal Wild west verhalen.. En Bij Bel denk ik steeds aan Fietsche, en niet zo zeer aan Nietsche Nutsen , onvoorstelbaar Oude SG P –Mutsen..Terwijl ik eindelijk mijn Zégeningen kan tellen, en de tékeningen aan de Wand dès – tijds als Stell-vertraitor in de Analen van de Pédro’s – Pilatussen kan stellen…word ik weer door de Nasakte Feiten van een Bij – Bel –fiets ingehaald..

Want bij de Rabo-ploeg de de Arts maar door, en 12 Bloedzakken-geld komt bij de
R A B O – B A N K dus niet voor.. De Verader-lating kwam in de Be-Middelde –Eeuwen voor ! Maar Bloed –doping komt in onze Wieler-parochie op een enkel –jochie na na na na – altijd hetzelfde Liedje – niet voor!! Net zoals Eubor-et Libor et Emergó á Gó Gó bij ons ook niet voorkomt..

Ja ja, het Tijd-perk van de Schijn-ghijligge is nog steeds geen Anaal – Chronisme.. Het Is een Plééo-pisme.. Dat ‘Gezeik van die Wielrenners, zit een Bloed-plasma ar raak luchtje aan..

Zijn er dan nog Dromen? Nee de Ochtend –Woordspeling zal ik hier niet op toe –plassen.
Mar op de Y-Plas Chromozoon van het Krooningshuis, kan het Niet Toe-plasselijker zijn, dan dat W.A van de Buren op 3 0 April op en in Het Y-chromozoon van onze Natie Onderge – D Ó M – peld wordt tot Absolutieonele Water Hoofd van ons Koning te Rijk..

En daar kan ons Voor Hoofd en Achterhoofd van de ge-be-midelde Sthofleverancier niet tegen op… Zelfs als ik het Hele Wilhelmus van voren naar achteren uit mijn Blote Hoofd kan Oplezen.. en dat heb ik niet te danken aan mijn Waterhoofd.. Want die zou bij de eerste regels al Leeglopen…

Maar gelukkig heb ik als V I S water-angst dus mij zie je niet daar bij de Waterkant, ik sta meer bij de Van – Zélfkant van Het Leven : “Le C H A Ï M !! ‘zo is het maar even!!

Zo , en nu ga ik me Kont cent treren op een Afscheitslied , dat als Droom over het Y-tje moet galmen…. : Y – Y Y E : Een Prinsen-EI hoort er b e i !! Paardenvlees hoort toch meer bij een Prinsen-rider te paard? Zoals Het Paard is Vlees ik zo vertrouwd ie zijn Gasten toch? Anky van Grunsven als Prinszes-gemaal? Ben weg…

P S : Zie ga Redt : Stéék je wat van op !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>