A C T U A L I T Y – de Ver – Lijdensweg is ten Einde : Mijn Zege heeft ie ..

                                     Tel Uw Zegeningen vandaag

De Moderne Lijdens weg van deze Paus loopt via de ‘Via Casa Rossa en Maria Magdalena, die tijdelijk onderdak in Casa Rosso krijgt vannacht tussen 4 en 9 Uur ’s-ochtends ten einde.

Of dat ook voor de ander Maria Magdalena’s geldt, hangt af hoeveel geld ze in het Rosse laadje brengen..

Om verder On-Kruis-gedrag van menig Pontificanale Cardianalen te voorkomen, geeft Benenichtdus vanavond met één Maatstaf Kontslag aan allen die van On-Kruis-gedrag verdicht en verdacht werden..

Daarna zal Benenichtdus zijn ‘Zegeningen tellen!’, en beginnen wij met Aftellen.. Nee, dat andere ochtendwoord zullen wiij voor de Gheilige Mis niet Mís – bruiken,, want

‘Oh na nherenswege zijn ondoorgrondelijk..Maar dat de meeste niet van de ‘Pot maar van de Heren gerukt zijn’, wordt steeds meer duidelijk..Waardoor Het Kind van de Roomsche rekening de stráfwas kan doen. En de Paus zich van geen Onschuld – Kwaad –of Boetedoening bewust is! Mijn Zege Heeft ie. En heel prettig als we ‘m vanavond met een Hoerbi et Orbinairio voorgoed kunnen uitzwaaien..

Daarna blijven we natuurlijk in Rome, om verder van De Clowns en de Pinokkio ’s te kunnen dromen..En er is eigenlijk maar één verliezer. Dat is die mevrouw uit Alemania.

Tutti di Frutti van de Italianen riepen tegen Akéla Merckelwürdig..:  Ciao Ciao Mana Domani ..En alle Uomo’s staken het niet onder stoelen of Banken-pakken hun Houten Neus omhoog, als Plaatsvervanger van Pontius Piel latus De Pinokkio-neus in plaats van de Be-middel-de Finger omhoog : Strontza Forza Italia..

En wij houden ons hier in de ‘Króóningklijke Be-Middelde-matigheid’ bezig met de ‘Vér-Lijdens weg van onze Nieuwe Koning’, die via Het Koningsplein waar de tegenstanders staan, en de nieuwe Koningsgracht die we niet uit Singelen , via het Krooningklijke Munt uitslaan, net zoals 11 jaar geleden via via weer op de Hek van de Dam terug komen.

Waar wij via Het Naaitioanale ‘W I J – E R S – gevoel’ en Darmmin van de Buren het House –gevoel uit onze Krooninklijke Ballen, als een Naaitioanale Droom van Naaitionaal Klaarkomen de Vrije Bal loop kunnen laten gaan..

Zodat Onze Nattioanale Ochtend Droom Condoomlectief tot Kont-stand komt.. Wat een Héérèctaal gevoel van ‘Allexsisanders’ zal er dan op de dag van de Drabbicatie tot opstand komen.

Want het Volk denkt:  ‘Geen Beloning voor- of achter af.. Geen Krooning  My Love!!’

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>