A C T U A L I T Y – Atje Keulen Deelstra zelf in Keulen hoorde men het donderen en bewonderen..

Toen Irene Wüst haar record evenaarde, vloog Antje Keulen Deelstra comatisch uit de laatste Levensbocht..

Ook Damon Harris ‘Rolling Stoned’ nu naar een ‘hoger eternal octaaf..’ En is Eddy Kendricks still a live ?..

Wie ook nog steeds a live  and still Kicking-is  terwijl de Tuchtrechterlijk Clock is ticking,  is onze ‘Respijt-op-tand’, niks aan de hand. Allen geeft hij nu toe dat ie een “Paar-stéken-heeft-laten-vallen.. Goed Psychlógisch–inzicht-, dat ik nu toe geeft dat er een paar ‘steken bij ‘m los zitten..’ Goede Opsteker voor de ‘Be-midelde-vinger’, die er geen ‘doekjes voor het bloeden’ om windt. Maar ja, wie een ‘Scheve-schaats rijdt ‘schaats de bal naar de Deken terug..’

Van een geheel ander One-orde is de Schóónzoon van Juan Carlos, die überhaupt geen ‘Schóón-zoon’ bleek te zijn. Maar ja Koning Juan Carlos weet zelf maar al te goed als Member van W W L van een Olifant een Mug te maken..Dat had ie toch ‘Schóón-gewéten moeten hebben.

En wie van de Prins Willem Alexander geen kwaad wist kan als Schóónvader ook wel Zorrequieta-achtig krokodillen-tranen gaan huilen, terwijl de Lijke uit de Kast van het Videla –regime overboord werd gegooid .Benieuwd wie met deze Onthulling gaat

Julio P O C H E !!

Dat wordt een ‘Spéciale – aangifte van Belastingd Matériaal!’ En zijn Dochter wordt de Króóningin op een Donker Bruin verleden..

Oh verleden is : ‘Oh verleden is nog lang niet Overleden.’ De Waarheid van de ‘Geschiedenis achterhaalt haar wel..Does it Ring a Bel?

Maar 30 April krijgen we een aparte Eerste Koningsnacht.. Tijd voor een bezoek aan de Koningshut.. waar velen altijd een ‘K’- tussen-zetten…

Jorge weet van de Prins geen kwaad ? .. Lees Interview in V K

Archief : Atje Keulen Deelstra!! N O S- Sport

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>