A C T U A L I T Y – A Whorse for Thy KringdomShakespier..Dás Plàs sterk..

Het Chinese Jaar van de Rampkoers en de Slangenkuil van de Eerste Kamer zijn voorPlasterk cum suis komende zondag begonnen.

Ahmadinejad krijgt ruim baan om voor altijd een baantje rond de aarde te draaien.

De sneeuw van vanmorgen heeft van de ‘Drie Provincies’, al een nieuwe Provincie van Maagdelijk Witgemaakt. Maar de drie onafhankelijke ‘Geduputeerden Staten’ vegen vandaag nog alles weer schoon, zodat zij met Plasterk op Rampkoersliggen.

King Richard the Third hoeft zich niet meer in zijn graf om te draaien nu Het Lager Huis Prhomo’s en Lesbiennes gelijke kansen op een verschijn-huwlijk hebben geaccordeerd.
600 jaar na dato opgegraven onder de Parkheerplaats van de Sociale Dienst.. Pim zou zeggen: At your Service !.En wie een graf graaft voor een ander valt er zelf in. Hoort U het Plasterk zeggen ? : Een King Dóm voor a Horse shit hoor ik ‘m zeggen..En Willem Alex – anders hoor ik dat al helemaal niet zeggen, een King – Dòm voor a whorseship misschien?

En de E P D is ook al gehakkordeerd door de Heren Medici..Wat misschien achteraf in Hinsight niet zo’n slecht iedéé voor King Richard was geweest, als we dat Mediche Dossie van ‘m hadden.. Dan was King Richard the Third al 600 jaar geleden Geréhabititueerd

Maar ja, dan hadden we nooit een ‘Shake-spier’ gehad, die de onvergetelijke woorden van ‘Zeur King Richard de Zeurd’ hadden uitgesproken..En al hélemaal niet de gezegde: Je hebt een Kronkel in je hoofd, is daar Ruggenspraak over geweest?

Ben benieuwd wat King Fillum Hálexander de Thirties of April aan Histérisch, eh, Historisch woorden zal uitspreken. Een beetje Dóm, om daar op vooruit te lopen. Éen ding weet ik zéker: Koningin Maxiamaliseert die kans, door Symbiologisch de Broek-pak aan te trekken. Symbolisch heeft zij op 30 April natuurlijk ‘twee touwtjes in haar handen.
Één voor de wurg-beweging en één Touwtje om over Haar KingDóm heen te springen.
Waarna wij ge-Tudoriseerd over a Kingdóm for a Horse heen springen.. Want een gegeven Króóninklijk paard, moet je niet in de Bek kijken ..

En vanaf 1 0 Febrauri kijken we natuurlijk allemaal Snakey in de Slangekuil die ons Politiek allemaal te wachten staat.. Maar als Rat roep ik natuurlijk tegen dit Kabinet als Vijftig-bij-klusser : R atsikidee..Poliníettici : Weg er mee..Want voor Buma – Stémra van de W C D A is Politiek gezien voor dit Kabinèt niet geen Huis of eerste Kamer te klein!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>