A C T U A L I T Y – A L E R T dat was toch ooit een Kunstblad? Maar de ze Amber-Alert

 

Je moet altijd  A L E R T zijn en blijven.. Maar bij Nieuws uit Wassenaar moet ik aan dat liedje van  Boudewijn de Groot denken. ’Maar een Kind 1 3 lentes zo fris,  acht wat is het hier stil.  langs de kant van de weg … Nee verder hoef ik niets te horen.. Noch is Het KInd in mij niet verloren.. Maar wat hoorde ik toch nog even tussen neus en lippen door  dat dat Kind op school gepést werd?  Ik krijg de Zwarte Pest voor mijn ogen !

___Anass_werd_enorm_gepest___.html #in

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>