A C T U A L I T Y – Sommige berichten gaan niet over lijken.. alhoewel Lijk ‘t er op..

Je zult maat Onthoofd zijn van iedere Functie en de Douane houdt zijn hoofd er niet bij, en soms ben ik er zelf met mijn Hoofd niet bij..

Soms ben ik het Hoofdzakelijk of oraalkelijk verband tussen die twee kwijt. En als je je hoofd verliest is dat al erg genoeg, omdat ik dan niet weet hoe je je hoofd er bij moet houden . Maar dat kun je voor komen door de Hoofd-van de bijzaken te houden, Mits je papieren in orde zijn.. wat niet het geval bleek te zijn bij het volgende bericht.

Op het vliegveld van O’hare-rare She – gá – gó soort tautologie waar geen touw of haar aan vast te knopen is, laat staan dat ‘ítem’ wat ze op het vliegveld van O’Hare bij de douane hadden gevonden. Hoofdzakelijk ging het er om dat de Papieren van een zending Leeghoofden niet klopten. Nou ging het niet om Papier maché, maar om achttien hoofden
18 hoofden, die onthoofd waren van iedere mensenlijk functie.

Nou had ik al weinig fiduci sinds ene J .S als Neuroofchiwurg, zijn hoofd er niet kon bij houden. En gisteren las ik ook nog ergens in kranten-artikel dat die Jéé punt Es geen Mengele is, maar het mengelt toch wel steeds meer in de May-dayïsche wereld..aan vertrouwen in de Neurologische gesteldheid of ongesteldheid van artsen in questie.

Maar wat bleek het geval.. Hoofd van een speciale Afdeling in Prolétaliana stond blijkbaar te ‘d R O M E , en onder ‘gebalsemde omstandigheden’ was ie z’n hoofd verloren, en stuurde 18 hoofden op die Ter Beschikking van de Regering en Wetenschap waren gesteld op en door Naar Chigago, waar ze gecremerd zouden worden..

C R H E M A tologisch begrijp ik even niet waarom ze van Rome naar Chigago verstuurd moesten worden, om daar uit zijn verband gerukt als nog onder
O V E N –Tioneel applaus tot ‘assjer me nou’ verbrandt te worden.. Het bedrijf wat verantwoordelijk was, en ís, voor dit Foutje Bedankt, was Sprakeloos, wat ik me ook kan voorstellen als je je Hoofd kwijt bent of raakt. Het enige voordeel is wel dat je dan nooit meer uit je nek kan lullen of kletsen, wat velen bij mij niet erg zouden vinden.

Maar ja, ik kan dan natuurlijk wel Hoofd van de Afdeling gevonden voorwerpen bij de Douane worden.. Waardoor ik de beschikking over die 1 8 Hoofden zou worden en krijgen.. en ik zou ze alle 18 op de Schoorsteen-mantel der Liefde neer zetten. Dà’s mijn bijdrage aan de Mantel-zorg..Dus mocht U binnen kort naar O’H A R E – Chigago vliegen.. zorg dat Uw papieren dan in orde zijn. En vergeet Uw zelf niet mee te nemen voordat U iets over ’t hoofd ziet.. Dà’s Hoofdzakelijk wat mij vanmorgen op viel.

Om over na te denken: Hoofd van de Gevonden Voorwerpen.. Moet je wel je Hoofd er bij houden!!

Soms ben ik er met mijn Hoofd niet bij.. dat Klopt alhoewel

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>