A C T U A L I T Y – Persvrijheid- elkaar de Ruimte gunnen end The O M A A S S E N in de Wet opzoeken?

 

Gigantisch Sterrenstelsel ontdekt, wat met niets van de Melkweg te vergelijken valt. Kunnen daar niet in een van die Zwarte gaten, die er ongetwijfeld ook zijn , niet onze
Bla Bla Bladen-sterretjes dumpen.. En neem gelijk die jadvokaatmoszkowitzkewitz mee. Die woont wel op omloopsnelheid van 1 5 0 0 Euri Pleuri per minuut tieuze ze konden het weten.

De Temeijerinkse aanklacht tegen, is om Broodje Hadr verhaal maar verzwegen.. En volgens menig Kabalatier, eh Cabaretier moet alles P E R S é gezegd kunnen worden.
Dus let op je woorden als alles gezegd kan, en moet worden.. aldus Theo The E O Maassen.

Alles moet gezegd en geschreven kunnen worden? Okee eh Oh Gay ? Theo Maassen gay? Gayk ik van op ! Maar Maassen schrijf je met dubbel ‘s’ van S S .. S icher S icher ik weet wat ik zeg en schrijf.. Maar daar ben ik toch niet verantwoordelijk voor.. Dat is toch Maassen die dat zelf propageert.. Ja, maar de Propaganda van die dubbele –S-groep Psycholóóg er ook niet om..Dus Dubbele Punt ‘S’ , zet ik définitief een Punt achter..Want je kunt natuurlijk wel alles denken, of schrijven.. Maar het hard op zeggen is een andere insteek dan de ‘Doodsteek’er niets van op die het vaak heeft.. Ook al heb je gelijk.. toch krijg je het dus emphatisch niet !! En soms moet je gewoon zwijgen.. Nee niet doodzwijgen, maar als het graf er bij stilstaan, dat je anderen er pijn mee doet, En ja, dan moet die z g n Persvrijheid van geen Meningsuiting maar even gedumpt worden in het graf van verzweegen stiltes..

Ik weet nog heel goed , dat ik een vriendin totaal over stuur kreeg, toen ik in de auto vertelde dat de Joden Failliet waren na de Tweede Wereld oorlog. Omdat ze de Rekening van 40 – 4 5 niet konden betalen.. “Ze wou toen onmiddelijk Gas geven, oh jee wat zeg ik nu weer. Maar ze was toen zo overstuur, dat ze van de ‘snélweg’ ging.. met die vriendin is het nooit meer goed gekomen.

En sindsdien , hoewel ik deze ‘grap – joke’ op het strand had gehoord van jidden!!.. Maar een Goj – tussen haakjes dat is nog te bezien- , mag dat nooit zeggen.. Bevuil je een beladen geschiedenis! En wat denk je ,, even later hoor ik bij ‘met het oog op morgen’ Hanneke Groenteman ‘s avonds laat op de radio met een Item over Joodse Humor, of die wel of niet konden. En wat denk je mijn verkeerde –grap werd besproken! Over die Puntje Puntje Puntje –rekening. En ik hoor het Hanneke Groenteman nog zeggen! Dat dat volgens haar wel kon..Als een Jid het maar zegt. En ik had het juist van Jidden hgehoord!

Dus het is zo Arbitrair, wat wel en niet kan volgens de Freiheit von Meinungsauschwitzsetzzung!!

En toen ik 15 jaar geleden met mijn eigen zoektocht naar wie ik werkelijk ben, of was werd geconfronteerd met eine Dame die mij vertelde , dat “ze” de Joden zelbst gedeeltelijk Mede-Schüldig waren an.. Werd ik zo verschrikkelijk geconfronteerd met de wel of niet Joods-zijn vraagstuk in mij.. dat ik toen dagen van slag was. En dat heeft later tot echt vervelende consequenties geleid.. Perssé – Freiheit is nicht im Frage.. Sinds mijn verkeerde opmerking in die auto according tot die vriendin, heb ik altijd uit wiedergutmachüng gezegd: Nie Wieder! Und jetzt : Junge komt bald wieder, vragen wij ons af wat die Freiheit von Meinug ist? In alle Vrijheid van vier en 5 Mei!! “Weet U het?”. Ik niet Maar ja, ik besta ook voor dat soort mensen niet. En als dat wederzijds is, heb je nergens last van, En waar maken wij ons er dan ook druk over? Dat is Vrijheid elkaar de Ruimte geven. Met waar ik boven aan mee begin En er is blijkbaar Ruimte voor Theo M A A S S EN in de Wet Wetten das.. Oh nee Wedden dat niemand gelijk krijgt.. Ik doe er om belang van Pers Vrijheid het Schweigen zu !!

Het gaat om een groep van objecten, die maar liefst 4 miljard lichtjaar in doorsnee is. Dat is 40.000 keer zo groot als ons Melkwegstelsel.

Elkaar De R U I M T E geven!!

4 M R D Jaar van ene naar het ander Punt !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>