A C T U A L I T Y – Oh, zoete onbereikbaarheid van een kleinzoon

Oh Zoete Onwreekbaarheid

Er is geen enkele twijfel mogelijk dat Koningin-Prinses Juliana niet op haar Krooninklijk Achterhoofd gevallen was, toen zij Rude Flubbers om advies over haar bezorgd heid van haar Kleinzoon vroeg.

Van Agt er haar Hofmanische gevoel maakte zij zich ernstige zorgen over de Pilsanische – kwaliteiten van haar kleinzoon..
Dat ‘WillemAllesanders’ gaat doen, zat er natuurlijk al vroeg in, toen hij ter studie naat Min er va – ring ging..

Zijn Minervatische attitude leidde er toe, dat hij het Juk van de St –Erf-opvolging niet wenste onder Psychel-ogen te zien..
Dat bij iedere beweging of Move, er drie à vier Kogel-ketters : Léés : Scherpschutters rond liepen, en bij iedere Wip eens binnen want buiten is het Koud , er drie á vier ‘Getuigen’van Het Liefdes-hoorspel op afstand aan-vlezig waren..

Zodat het geen wonder boven wonder van die ‘Beren’lees ‘beaking was, als ie de dans der ontsnapping overleefde..
De Grootste Hobby van de Prinsen was, om de bewaking te ontsnappen , door vanuit Leiden met Vol – Plank –Gas… naar Mama in Den Haag te scheuren..
Laat nou in Leiden bij de Leidevaart een Déviatie-route – omleiding gemaakt te zijn..

Dus W . A . van Buren vloog daar uit de Bocht.. om dat ie te laat opmerkte dat ie omhoog over een Nood brug vloog. Dat werd dus Zwemmen in de Leidse Vaart..
Zo’n Leide-vaart looop het eigenlijk daarna niet meer , het liep met een ‘Gerechterlijk Sisser’af.

Maar onder het Motto: ‘Te Hard Rijden’, kreeg ie van ene van Brandwijck een boete van..Drie honderd Gulden..
Benieuwd hoe ie straks in de menigte van no-body kan ondergaan..Door al zijn Maskers te laten vallen, of op te zetten.
Het gerucht gaat dat Het Carnaval van Maestreech door Koning Prins –in-spé zal worden opgefluisterd door Wéé Jéé.Ha-gebeente van de buren.Maar om commentaar gevraagd, weet hij namens De Rijks-op-voorlichtingsdienst van de ‘Prence en Prinses geen kwaad!’

Ondertussen gaat Koningin Béatricks met haar verleden nu al in de Lage Vuursche aan de wandel.
En in de wandelgangen van het Paleis op de Dam gaat het Gerucht onder Voorbehoud als Prins is hij de Kwaadste niet, dat een acteur van Het Shakespear-gezelschap, het dagelijkse Toneel-spel-ritueel op zich zal nemen.. Maar dat mag Hare Krooninklijke Drhoogheid natuurlijk na het Débacle va de Wr-Eeed-aflegging niet weten.. Want Willem is dan sowieso niet voor ‘Herhaling Vatbaar’,, Want ja, die Woorden van H K H Béatricks blijven voor altijd in je Achterhoofd hangen: Het moet Opnieuw? Nee hee ,dan wordt het een Toe Nailstukje..
Dus ik ben benieuwd wie de Stand-in –de péde op 30April wordt?
Ik weet wel iemand Nasey Ramser Die Toneel-spelend de Verdichtung und elend prachtig kan verwoorden onder de Titel : “Oh Zoete Onbreekbaarheid”..

Oh, Jezuïten-Hypocriet heeft nog iets te verheffen met?

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>