A C T U A L I T Y – Nach vier tagen Zurück – B L I C K E N auf 2 0 1 3 !

Economie klimt uit dal..maar gemeente Amsterdam klimt via Kleding-inzameling op 3 5 cent per Kilo hélemaal uit het dal.. , waar anderen door gescheiden uitzamelen juist in een tranendal terecht komen..Maar met Sylvie –waar we het over hebben – zal ’t wel niet zo’n Vaart lopen! Die loopt natuurlijk in één Klap binnen de kortste keren tegen een Nieuwe Goed gevulde Kleren-kast op, of aan..Waardoor ze al een Blauw oog heeft of krijgt, voordat er nog maar ‘Éen klap is een Daalder waard is uitgedeeld!’ Ben benieuwd met welke Sadr Penari ze aus die Kaste kommt.. en voordat zij in een derde wereld kledingszaak wordt gespot, is er inderdaad iets niet hélemaal in de Kleding haak..
Hou je haaks zou ik zeggen…

Maar oh, wat verlang ik nu al naar 2 0 1 2 terug..Gelukkig Nieuwjaar? Hélemaal niet Gelukkig Nieuwjaar.. In één klap van Rafael werd dat á la carte vab Bader zenadrt te dichtbij aan diggelne geklapt. Alle goede wensen, stonden opeens op de Voor-vagina van dat ‘K- blad!’ waar hebben we het in G * D s-naam over? VraagI N A maar eens hoe ze daar over denkt..
Want die neemt nooit een K- blad voor haar mond.. Die zwijgt net zo hard als een More-gasme teveel lawaai in het Nieuws maakt..
En Vip-wips laten er al hélemaal geen grass over groeien, terwijl in de voorvagibàh-anale periode het bos hout al lang voetbalgras voor de voeten is weg-gemaaid..

Hé, zullen we het eens ergens anders over hebben! Over sérieus Nieuws die net zoals jij nooit de Kranten haalt.. mensen die naar de Voedselbanken gaan, met een Blik op oneindig!! Die gun jij geen Blik waardig. Je hebt het alleen maar over Vip-wips, die van mij het heen en weer kunnen krijgen.. Mensen die zo leeg zijn als Het Laatste Blikje in de Vuilnis-container.. Maar ja, die Sylvie staat weer wel in die Dooitsche B L I C K !..

Wordt het niet eens tijd dat U vooruit B L I C K T op belangrijkere Zaken ? Gewoon een Af- S L A G in je gezicht nemen. Dassheisscht im Dooits ein A B F A H R T eh
Ab – V A A R T.. ünd für Sylvie wird dass ein Aus fahrt!!

Ja ja, we kunnen dus nu al binnen 4 dagen op 2 0 1 3 Zurück Blicken…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>