A C T U A L I T Y – Lance zoveel Witte Poeder heb ik nog nooit onder mijn Neus gehad

Lance zoveel Witte Poeder heb ik nog nooit onder mijn Neus gehad, waar jij je neus natuurlijk voor ophaald..

Als je kanker overleefd ben je als ‘sporter natuurlijk één Darmstrong’. Maar als je een opééndhoping van feiten bij Ophra Winfrey overleefd ben je een Héroïn . en Heroine is net zoals de Witte sneeuw die vanmorgen als een Witte onbevlekte Laken over ons land lag.. De Mooiste Natte Droom, die als een te laat verzonden Kerstkaart bij iederéén gratis in één –oogwenk op het nacht kastje van de Nachtwake werd bezorgd. En er kwam geen Postbode bij aan te pas. Prettig wakker worden als je geheel van de Kaart bent doo zo’n sprookje. Maar ik zie Lance Armstromng daar toch z’n neus voor ophalen. Die is meer Wit van die Lichaampjes gewend, dan wij er ooit aan kunnen wennen.’Hij heeft bekend!’
Sneeuwitje mag mij overmorgen pas uit de droom helpen.. Zolang geloof ik nog in het Sprookje van de Eeuwige Overminnaar van Snow –white. En als het hoge woord er uit is , en alles over-white, dan pas zal ik aan Smart Meets vragen : Waai ie die vraag aan Lance nooit eerder heeft gesteld..En daarna ga ik naar het Carnaval.. : “M’n Neus!’

Zo en nu ga ik er gladjes van door waardoor ik een snelle wissel op mijn vertrekschema moet trekken. Nu ik lees dat er nu al voor vertrek weer treinen zijn uitgevallen.
Dat komt mij dus goed uit, waardoor ik in de kelder van mijn verleden de Märklinn treintjes van Kors uit Haarlem kan laten rijden , De oude Ping – Pong tafel waar half Beieren op was afgebeeld door een goede bedoelde Zimmerman, die Zimmer frei was..
Iederéén wordt vanmorgen natürlich ünter geschneit, en menige Volwasen man, gaar uit zijn Berg-dak, nu ie verplicht thuis moet blijven. En schreeuwt het uit dat ie zich eindelijk weer eens bij de overgang von die gleise Kaartjes-contrloleur mag zijn. Eindelijk kan ie in de baasz’n tijd er de Pet naar gooien. En dankzij de Schneeuw komt ie nooit in het Gooi aan.. Maar die gebreide –over-gojer past hem net zo goed als die glimmende neus van trots, dat ie op deze dag even dankzij de N S , zich in Kinder Wit Wonderland van zijn droemen mag wanen.. Toch leuk dat het leven vandaag Kinderlijk eenvoudig is..
Maar het blijft natuurlijk een G * D S –Wonder dat de N S al voor dat de treinen op tijd zouden kunnen vertrékken , de treinen al terug trekt . Benieuwd wanneer de N S op het Recht spoor belandt..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>