A C T U A L I T Y – How Muts is that Doggie in ze Window??

Zo op 3 januari alweer een Turning Page van Patti die haar hele leven afvroeg hoeveel die Doggie in The Window kostte? 1 9 5 3 : ik was vijf jaar oud ! En ik herinner me toen, dat vanaf dat jaar alle Kinderen een hondje wilde. Ouders danste op de Tennesee Waltz. En daarna brak The Hell loose en kreeg iederéén het op z’n Elvis the Pelvis Heupen! Maar dat duurde bij ons toch nog wel tot begin jaren zestig, voordat wij geen kruisteken meer maakte, maar alle ‘midden en ringvingers’ op staken.. en het rare is, ik weet nog steeds niet ‘how muts die Dog in ze windo w is?

Maar de honders rijksten hebben er 2 4 1 Miljard bij gestoten op het Biljart en hebben samen een vermogen van1,9 biljoen dollar.. ik heb niet eens het ‘vermogen’om dat te bevatten. Laat staan dat ik daar de verantwoordelijkheid voor zou willen nemen. Het kan mij gestolen worden!! Terwijl ik dan juist weer tegen dieven ben, en voor het onthanden er van , zodat ze nooit meer als dief iets om handen kunnen hebben. Ik ben voor Woensdag ‘Gehàkt-dàg dàg met je handjes. Maar ja, dan kun je natuurlijk op je vingers na-tellen , die ze dan niet meer hebben, dat ze wel weer Hand-langers hebben, die die criminuéle Klusjes op pakken.

Wat ik ook opmerkelijk vind, is de uitdrukking : “Snèl – Recht!!” voor Verkrachters!!
Hè? Snelrecht? Ik zou zeggen tegen die Hééréctale types : “Slap =gelul!! Hij moet juist Snel slap hangen.. Dus het Recht is sowieso geen snelrecht doen aan de verkrachte Vrouwen.. Maar ja, als je wel moet uitwijken voor een ‘g – Heilige Koe… zie je een Vrouw al natuurlijk hélemaal niet staan! Laat staan in een Bus. Komt voor de Bus denken die mannen..Ze zien Vrouwen sowieso over ’t Hoofddoekje heen..Vrouwen als gat in de Geilebegroting van hun Mannelijkheid..Als ze nou eens de hand aan zich zelf sloegen.. maar ja daar trekken zze zich geen Ruk van aan..Terwijl die mannen allemaal in een Jurk rond lopen en in het Engels betekent Jerk… juist ja ……..

Ik hoor dat Wie Bi vanavond in Het Concert-gebouw speelt, dan moet je sowieso op je vingers na-tellen of je die na het concert nog hebt . Hij zal wel als Bi-zondere Pianist
B I Z E T spelen , en in de pauze is natuurlijk de W C heel lang Bizet..Ik vind toch altijd dat Wibibi in gevleughelde woorden van Donald Duck of Naaichel Jackson speelt. Maar hoe V E R D I ook Mozartdig door Mahlert op de Toetsen.. Wibi Soerabaja moet je niet weg-poetsen. Hij scheurt net zo hard op de weg als op het Klavier.. En velen hebben er van ge – Noten.. En wie wil nou niet z’n hele Volwassen Leven als Klein –Kind van Dagobert Duck over komen.. cést les jalousie dès Métier nést pas? Bon jour ………………..

watch?v=2AkLE4X-bbU

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>