A C T U A L I T Y – D’r is geen Naald achter de P D M Waarheid te krijgen… of toch wél?

Er is een ‘toekomst voor de partij met diezelfde naam, wat van Néé dan ja hoe nou net niet wel gewonnen met de néélectorale Hakken over de sloot, niet hélemaal sjlalommend
Gezegd kon worden.. Excuus voor de Mond vol meet meel.. en nu we toch aan de Jordaanoever van de Bijbel staan, was natuurlijk de grondlegger van de Staat – Miss raël , eh ik bedoel van de Staten Bijbel die Zwelf HaPöstelingen die allemaal in dezelfde Ploeg behoorlijk ‘gedoped’ werden, in naam van het Hogere..

Dat een andere Ploeg al in 1 9 8 8 laag door de Mand met naalden zou vallen, onder de
E P O N I E M E Naam van P er D hope M ania Rookste toen al naar meer..Maar het meest opvallende is, dat vanmorgen op radio 1 spécifiek werd gezegd, dat de hele P D M – Ploeg collectief zelfbewust zelfmoord had gepleegd. Maar dat Gerrie Knteman G * D rhebbe zijn ziel, niet had gebruikt.. Nou mag G * D van mij zijn ziel hebben, maar dit riekt toch wel erg naar “Sémantisch Vrij-Pleitting!!”Benieuwd wie daar voor onder de tafel wat Bijbelse Om-dope-zilverlingen uit het Vismandje van het Gallileameer heeft gedokt.. Hein Verbruggen après la Lèttre.. komt nu ook over de Dope-vér-brugge van zijn verleden, en binnenkort zal Marts Smeets als laatste but not ver-leaste, ook bekennen dat ie in de vooruitcenttijd met Dhope is omgekocht!!

Met ander woorden.. Goeden morgen , er is wederom geen Naald-kom-pas-kijken tussen te krijgen… Het sluit alleen Naaldloos aan op de vast in het Zadel zittende – geheel onder Dope-leiding van het U C I . Nu begrijp ik beter waarom al die Ploegen het Bloed onder de nagels van de Concurrentie haalde.

Het doet mij allemaal denken aan dat Beroemde liedje uit mijn K – Leutertijd: “Zag Twee Beren Broodjes smeren.. Oh wat was dat een Wonder etc. , Hie Hie Hie Ha Ha HA ‘kstond er bij en keek er na!! Er naai kijken bedoel je zeker.. Je wordt genaaild – eh genaaid waar je bij staat en zit, hè Mart? Maar ja, het lijkt steeds meer op een Oude Folk kloritus.
We weten allemaal hoe 5 December echt in mekaar zit.. Wie dat VerS H I N T heeft met de Meiderop bovendien.. Ja, die kan de Zwarte Piet altijd aan Mart Smeets doorgeven.. En de Maatstaf is, dat je de waarheid om het sprookje niet te vestoren voor je houdt..
Het valt allemaal niet te rijmen, maar reken maar dat vele renners niet ontbloot van ‘k onthullingen aan de Bedelstaf zijn geraakt, dat heeft De Wereld Naaild Door gister-avond wel weer duidelijk gemaakt..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>