A C T U A L I T Y – Dat Gezeik van die W E T T W E T T – H O U D E R S!!

Dat Gezeik van die Wett-houders.. Dat Door-trek-beleid komt vaak van een Koude Douche thuis. Dus die Was ink maar afwasbaar, pleit voor met een staande Ovatie van de Douche-koip – Eikel er even tussendoor je door jezelf te laten af-zeiken!! Word nog leuk als ik Afscheit  van de
Véél Kalieoriën moet nemen!!  Ze maken het wel erg Bruin .. Maar ja als je met jezelf Schoon Schip wil maken,, is je eigen Tuin of Brandslang naakttuurlijke Dè Méthode  om jezelf eens lékker Af te Zeiken!!  Doet je Relatie ook wel goed , dat jij met jezelf eens De P I S  P A A L !! bent en niet je Partner .. Ik zou dan toch wel een Toiletjuffrouw bij de Koude Douche willen hebben om me aan te verwarmen.. Mar als e met je eigge Tuinslang of Penale-brandslang goed om en over je heen kan spuitten, Schijn het weer Hart en Hard-verwarmend te zijn.. En als de Tuinslang onderkoeld is, ga je gaje gajus er dus even mee tussen de Radiator staan.. Dan komt alles goed en Recht-over-end staan !! Want ja het blijft natuurlijk Recht overeind staan dat zo’n Wett Wett Houder net zoals wij van hem Afscheidziek van hem en z’n Gezeik worden.. Vandaar sneld dit verhaal en die Was Ink Door trekken .. Nee niet aftrekken, dat doe je maar in je eigen tijd.. En zéker niet onder de Douche.. Want als dat niet Lukt kom je van een Koude Douche thuis !!
Ja, en het dan weer opdrinken!! Schijnt erg goed te zijn voor Het Imuun-systeem.. maar je eigen gezeik op drinken.. daar ben ik nou ook weer Imuum voor
 • Joshua Hoogveld Naast de P O T pissen.. heet dat eigenlijk Bespaart ook een heleboel!! Verder kan die Wethouder What’s in a name W E T T – houder The P O T op !!
 • Joshua Hoogveld Ja, en het dan weer opdrinken!! Schijnt erg goed te zijn voor Het Imuun-systeem.. maar je eigen gezeik op drinken.. daar ben ik nou ook weer Imuum voor
  Zou die Wett houder met een Z E I K – W I J F  getrouwd zijn?
  Share
  Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

  Geef een reactie

  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

  *

  De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>