A C T U A L I T Y – Serious Request….

Serious Request, om dat niet meer te melden, want die drie F –uck M e Diaré – dee-jays hebben zo te horen nooit Borstvoeding gehad..
En de mededeling van : meer Gezàgniemand op straat staan, bevordert nou ook niet
Jan met de Pet als gezàgstrouwen politie-autoriteit..
En de mededeling dat ik met Oud en Nieuw als burger filmjes moet gaan maken..Kijk wel uit .. ik denk gewoon Bom onder het oud en nieuw!
Het is gewoon : No Sérous Réspect’! . Oh wat verlang ik naar The Kinks met
Well Respected Man !

Wie wel Respected was, was de Top Man en TopVrouw van het jaar , maar om daar een hele avond T V voor in te ruimen was gewoon T e V eel ..Dus ik liep als een Fanny Very Funny Hardlopend weg van het beeld je, en een soort Koefnoen voor Sporters was wel het Dramtische Dr-Hoogepunt hoe je omgeturned van de Olympische Ringen kan vallen.
Maar Zonderland te vertegenwoordigen toch als Nééderlander de Hoogste haalbare Titel te halen, daar spromg ik dan weer wel per A-buis een gat voor in de Lucht..Daarmmee niks te kort doen aan die mevrouw die grunsvenend breek me de paardenbek niet open in een Gá lá lá avond-toilet haar Salineroïsch opwachting maakte,, Je zag hoe ze gedressuurd naar het toneel schreedt…

Diederik Samsomnaait iedereen een gehoor aan dat ie die fout niet opnieuw zou maken, zodat die opmerking in Beton gegoten zal worden, en daarom samen met Jantje Beton Mark Rutte een steentje voor Sérous Rquest zal bij dragen, door de Subsidie aan het Metropole orkest te verlengen.. Dat klinkt dus weer als Muziek in de oren, en een klassiek gezegde zegt dan dat we binnenkort De Internationale op `Mei in de Tweede kamer zullen horen,, Voort wat hoort wat..

Voor menigeen zou het als muziek in de oren klinken als dit Kabinetniet snel naar de onder-tonen van het Walhala la la zouden zinken,, maar think er nog eens een keer goed over, heeft dus gewerkt..

Oh, wat verlang ik naar een Stille Nacht G-Heiligge Nacht van de Politiniettici …die als makke-schaapsherders in de Politieke zwijnenstal hun eigen stratje van schuld-gevoel gaan schoon vegen..

En ik verlang naar een Tweede Kamer Kerstboom, waar in ik alle Poliniettic even voor een maand In de hoogste Boom kan in hangen..en daarna, bij het Opruimen als die Politieke Ballen met een schud-bewging voor schut kan zetten, en te plètter kan laten vallen.. want dan zou ik mij Piek-fijn voelen..
A C T U A L I T Y –

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>