A C T U A L I T Y – Néé hè .. We gaan niet weer allemaal beloftes en wensen beloven…

Te laat, ja nee, te laat. Ik weet het : Je had mij nog zo beloofd: “Schoon-schip te maken.” Maar na 1 jaar wachten , heb ik er Schoon-genoeg van! En hou die Woord-spelingen nou eens komend jaar voor je! Ad Dominum die nog niet Jarig is met Mevrouw Kaaikema, is dat wel op Krenten-mikkendag 6 januari !! De Dag van de Drie Koningen, de drie Wijze Heren als Kroongetuige van de Jhaar-tellingen en van de Krenten uit de Pap.

Maar wij zitten nog met de niet uitgekomen-beloftes, die we ooit vorig jaar op één dàg –dàgobert na, hadden beloofd! We zouden niet meer vloeken in de Kerk, of voor eigen Parochie spreken.. We zouden de Rantzichste Mís-bruik van de R K , niet onder biecht-schmiechtstoelen of wapen-feiten en Kerkrokken verbergen, of steken! De Onderste Jan Steen zou niet onder ‘Benicht’ dùs blijven..

En wat is er van terecht gekomen? Ik mag niet Vloeken in de R Kerk, maar Potver de Potver met een G’,- O D V E R D O M I N U M et Kontspier ri tu tuo .. In nhaam en schaam van den H E R E.. Wèg wézùh!! Ik zou me toch alle Jezus vanuit mijn Naam Dohood-generen.. En als Jood nooit meer Oh na Nheren in Praktijk brengen! Kruisig hem of Munt als je met Minderjarigen stunt!!
Zo dat moest er dus weer een uit.. Dan kan mijn Kruis weer Vrij van gedachte en Onschuld komend jaar namens de Gekruissigde Gemeent weer de Beesten-onschuld uit hangen in naam van..

Maar ik geloof het wel.. Het jaar is nog niet hélemaal voorbij! Dus U krijgt als nog een herkansing om alle gebroken-beloftes zo snel wie mogelijk na te komen..
Dat u zou stoppen met verstoppingen, om alle Zie ga Redt ten Deuken, alsnog in rook op gegaan uit te deuken.
.
Dat u zich zou inzetten voor Goede Doelen, en niet nader te bepalen doelen van on-af-scheidtelijke Rechters de Sportieve kans zou geven om het langs de Dunne Lijntjes van Overleving ten alle tijden zou na – leven!!

Allemaal Prom- Míssers Promisses.. Dus, ga nu het nog kan voor de Spieghel met Uw zelf staan, en zeg tegen Uw zelf.. in de Spieghel: Al die Beloftes voor Het Nieuwe Jaar.. U- léés Joshua : U kunt het wél Schudden!! En beloof Uw zelf dus één ding!! Kom ze niet na, wnar dan kunt u weer het gehele jaar Dàg go Bert dagdromen!! Ook groet van Oliebòl. B. Bommel !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>