A C T U A L I T Y – Met Schuld bekennen, kun je nog geen Schuld aflossen..

Dertien jaar ondergesneeuwd door Vaatstraten van verdriet. Ongrijpbare D N A-streepjes.. En een ongelooflijke aardige man, die roodborstig zijn gebeden er het verzwijgen toe deed.Een ge-weidland , een wij land , en een weiland wat in vermoorde onschuld werd verkracht..

Drie jonge-jongetjes voetbal-spelertjes die hun toekomst voorgoed vertrapt hebben..En ik moet maar denken aan een jeugdliedje : Twee Morriaantjes zo zwart als roet , gingen eens wandelen zonder hoed.. Maar ik neurie nu al twee dagen: Twee Marokkaantjes zo zwart als..

Dus is het maar goed dat er nu een Maagdelijk Wit van vermoorde Onschuld over het land valt…En blijf binnen, want anders laat U sporen van vermoeden na..

Wel toevallig dat de Dépressie Alarm-fase Oranje heet, nu Roy van Zuydewijn verdacht wordt van Frau-de, terwijl hij toch al heel lang zonder frau ist.. En dat Amalia vandaag negen jaar is geworden..

Verder is er ook in Egypte een Mossi –aanse Dénévolutie aan de gang, en roept Morsi op tot een Deadialóog-er-niet om bespreking, om de gebeden aan beide zijde van het Politieke spectrum te verhoren.

Bij ons is er weer een Cadeau-bonnetjes-affaire onthuld, er tegen verzetten heeft geen zin, want voor je het weet, ben je met jezelf en in de Tweede kamer, net zoals Bram Peper erg snel uitgeluld…

En Kamer-leden die zich nergens van aan -of aftrekken worden erg snel buiten zicht vann de Kamer op de Sinter Klaas Bon Bonnetjes geslingerd..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Marianne Vaatstra en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>