A C T U A L I T Y – Kerst-gedachte : ‘k stond er bij een keek er na !!

Ik heb een sérious request om dat record bedrag vanavond niet aan … maar aan de na-bestraanden van die Bakkerij t e geven . Daar staat de T É L L E R n.l op 1 0 9 Slacht-offers. Honderdnegenslachtoffers die gelijk de bakkers-oven in kunne om gecremeerd t e worden. Oh, nee , dat hoeft niet zijn al verbrandt door dat bombardement.
A S S A D .. eh As Zat.

Halfaya als moderne Quernica van de Spaanse Burgeroorlog in de jaren dertig. Toen nazi-vliegtuigen in opdracht van Franco door Hitler in Quernica werden ingezet.
En nu een Bombardement van Kritek op de “Lafaards- lees The U N en de rest.. Maar het is Rusland en China, die het Hollandse Liedje : “Stond er bij en keek er na!!”, zingen..Ik zag Twee Russische Beren broodjes smeren,, Oh wat was dat een Gedonder Bovern Donder Hiep jiep Ha Ha HA ‘k stond er bij en kee er na!! Wist niet dat zo’n Kinderliedje zo Fascistisch kon zijn.. En dat dus die Twee landen Russia en China in feite nog steeds Fascisme dus ondersteunen…

Over Fascisme en de Kerst-gedachte gesproken!1 Die Gheiligggge Paus Benen-Nícht-dus.. kan van mij de Kerstboom in.. Eerst vol hangen met Rode Ballen van Onbevangen Ontvlekkenis, om nog een beetje Grisste-over-mijn Lijk over te komen.. En daarna , net zoals in de Middel-eeuwen met Kerstboom en al met Foud – en – Nieuw op de Brandstapel.. gesponsored door het Zee –Oh- Zee opf wel Say Oh Say : “Weg er mee!”Die Benenichtdus moet gewoon Op-Flikkeren.. met z’n gekruisigde gedachten.. en wijn zeggen Éncore : ‘No More Bloemen aus Holland!!..

U ziet ik ben geheel van de Kerstkaart, en er valt met mij ook geen land te bezeilen.. dat laat ik die Twee Jongens wel doen.. wel vind ik het jammer dat de wereld niet is vergaan! Zou ons een Hoop Ellende hebben bespaard.. Zodat iederéén rustig een Kerstbrood kon kopen.. Over mijn Lijk dat ik nog voor de Bakker als gezegde in een Rij ga staan..
En ik durf ook niet uit mijn raam te kijken . Want bij mij aan de overkant is de beroemdste Bakker van Nééderland. En daar staan met kerst en zeker Oudejaarsdag Rijene rijen mensen.. Ik sluit mijn ogen , en dan sluiten de Rijen..

Ben benieuwd wanneer de Rijen van A S S A D sluiten..En wanner ik in de krant lees
Bewind van A S S A D wegens sterf-geval gesloten! Gesloten? Voorgoed gesloten!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>