A C T U A L I T Y – Hoi het mag weer…. geen Vuurpijl op te trekken

Hoi het mag weer…. met geen Vuurpijl op te trekken geven we 7 5 Miljoen uit!!

Leuk zo’n bericht, waar Kemisklanten een Reuzen-rad-voor-ogen werd gedraaid! Hoezo? Nou ze werden vergeten! En geen agent te beknnen in Gent! Welk land? Dat laat zich raden..en zo hebben wij natuurlijk allemaal in Het Reuzenradvoorogendraaien van onze Nationale Politiek gezeten.. Met als Reuzen-Rat natuurlijk Maxime – Waxine Verhagen in G * D-Welbehagen.. Mar die kunnen we dus in de Gristelijke traditie Verhagen-Amen door kruisen.
Wie we ook kunnen doorkruisen Is George Dubbel Joe Boes… Oh nee correctie : Norman Schwartzkopf.. wat weer niet klopt, want Colin Powel was dat volgens mij..Maar ik ben niet zo goed in kleur bekennen..
Maar het grote afscheid nemen van deze aarde 1 week later is nu toch écht begonnen, met allerlei bekende wereld-leiders, of liggen op het Rand-je van de…. nee niet opschrijven: Nelson Mandela George W Bush Junior niet meegerekend, maar die is politiek al ruim vier jaar afgeschreven..
Ik hoop toch niet dat U uwzelf heeft afgeschreven, alhoewel ik gisteren bij de begrafenis van Diane Lensink was.. Weer een stukje jeugd-verleden afgeschreven..De Jaren 60 – 70 – tig weg, de mooie wilde jaren van rigoreuze –verandering van de verschrikkelijke verzuilde jaren vijftig..
De hele Culturele artistieke bovenlaag met zo’n vierhonderd man waren aanwezig. En het morbide was dat haar graf vlak naast dat ven Jeroen Willems – drie weken geleden lag. Dus voor vele toneel-mensen was dat een toneel-drama , waar de grieken in de werkelijkheid even niet tegen op konden.

En nu vanaf vandaag mogen wij met één grote knal met Vijf Miljoen Eur omzxzet meer 7 5 Miljoen dit jaar uitknallen. Ik geef er net zoals Bart geen cent voor. Geef mijn vermogen maar aan Bartjes. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet graag nog aan het scheiden van de markt nog iemand graag een knal voor zijn kop – eh sorry hoofd zou willen geven! Maar niet op de manier zoals dat bij van Persie gebeurde. Ik wil de laatste paar dagen gewoon op z’n Duits knallen! Vooral als je je door iemand geborduurd eh genaaid voelt..Maar daar ga ik niet verder op door-borduren..

Ik steel als afsluiting gewoon een waakvlammetje van Heilig geloof aan dat het in 2 0 1 3 béter wordt. En in plaats van te stoppen met roken, stop ik met leven, omdat ik natuurlijk bij de jaars-wisseling de adem in houd..

Want ondanks alles is Het Leven ‘Le Chaïm’A D E M B E N E M E N D M O O I!!
En nu weg wezùh, want anders geef ik je toch een K * * L voor je …………

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>