A C T U A L I T Y – Hij van hier boven maakt geen Onder-scheids des Levens..

Sommigen kunnen geen Onderscheidsrechter van het leven maken, en de Heer van hierboven maakt al hélemaal geen Onderscheid tot de Dood ons ook op het Toneel der Actoren Hart -aanvàllend scheidt..

Beetje Práágisch is het wel als de K- oninklijke N- iet V- er B- ale Buiten boys buiten alle perken, plantsoenen en voetbalvelden treedt.Daar moet toch een keer Voetbal-Palen en perken worden gesteld. Het is toch dood-eenvoudig om als je uit Sloren komt, een x-tra aantal sloten op dat tuig te zetten.. Oh, sorry, ik ga juridisch weer alle perken te buiten.
Het zijn verdachten van 15 á 16 jaar..Ik vraag mij gewoon af, wat nog het doel van voetbal is, als je voor open doel een Scheids-rechter de Dood – Tràp ná geeft ! Sport Verbroedert –Loedert zul je bedoelen..

Maar de Scheidslijn tussen Dood en Leven is ook als Carré op een voetbalveld van Het Leven sinds gisteren weer zo overdreven.. Als het nieuws over de Scheids-rechter, werd voor een ander deel va het land Hart overtroffen door een H ard – Stilstand van Jeroen Willems.. Sommige Films van het Leven worden niet gespeeld door Het Leven, niet nagesychroniseerd, en action en cut worden wel erg op de Scheidslijn van Leven en Overleven gerégisserd. Geen Drama is Griekser dan , om in het Harnas van een Jubileum te sterven! Geen Régisseur , filmregisseur zou dat aan Jeroen hebben durven vragen..
Maar in the Göttesdammerüng met nadruk op Cut met een Kà, is dat voor hierboven in het Hier na maals wel erg God verdammt noch mal. Een van God vergeven, zij het niet vergeven talent, is naar het Universele Wereld-toneel verdwenen.. En wij Wenen op het Carré overvlakkéé van verdriet , hoe opeens een schaduw van verdriet ons in Verbijstering achter lied.. Non je ne suis pas Seule ma Solitude.. zong Serge Reggiani .ook Acteur..en ne me quitte pas… Wie had dat ooit gedacht .. Verdrie van Brelgië zo dichtbij zou komen..

En wat ik hier mee moet . weet ik ook niet maar .. A 28 dicht bij Amersfoort. Alsof ik dat niet weet dat dat ‘dicht bij’ Amersfoort ligt..Trouwens in het duits heet afslag : ausfahrt..
Uitvaart dus.. ben snèl weg…

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>