A C T U A L I T Y – Goe Hoed den Morgen zeg .. is er voor die Adriaan ook een Nó Kó Herria?

Goe hoed denmorgen! Ook een Dik ke Thee van ‘K a U Thee staat koud gezet’, nadat u wederom net zoals ik, Kruusziale fautten in het Groot Dictéé der Nééderlandse Taal had ontdekt? Maar ik had al tegen iemand gezegd, dat ik soms weiger bepaalde woorden zo te schrijven, dat ik er sémantisch onpasselijk van wordt.. Ik stel ook voor om voor het omnivore groen en geel geërgerde Boekje een No – Ko – Erria in te stellen.. ‘no-goarea’?
Dus ik schreef no-go-area. Ik moet het nog goed na-kijken.. Maar ik geef het dictee nu al het na-kijken, of is het nakijken of is het ‘laatnaaijekijken?’ Maar één ding moet gezegd worden: Adriaan van Discussie is het na gisteravond zeker geworden..En dat velen na gister-avond na ‘Taal –noch –Téken de Sémantische-Psi-chiater -die je niet moet wegcijferen- hebben opgezocht, of in een Nachtmerrie een einde aan het leven zouden hebben gemaakt , kan ik me alles bij voorstellen. Maar toch herkende ik veel woorden, maar dat iemand nooit van het woord ‘broques’ heeft gehoord, maar wel van Brokes Mountain, zegt natuurlijk genoeg over de schoen-maatschappij..En réken maar dat velen vanmorgen Kommatueus wakker werden..

Man ge-War- resteerd na in zijn zoontje van zes, een Pentagram met Stanley-mes in zijn rug te hebben gekerfd : 1 2 – 1 2 – 2 0 1 2 // 1 4 4 keer reden om die man 2 0 1 2 jaar op te sluiten! te incarcereren.. Kan alleen maar in Texas gebeuren..

http://www.nu.nl/files/Google%20Zeitgeist%202012.pdf

Als U dit aan klikt is het maar de vraag of het tussen U en de rang of wranglijst klikt..ook Stèm-wijzer is na de formatie van dit Kabinet-niet weer gekeldrt op de W ranglijst van gespecifeerde Zoek-opdrachten.. Dus als U dacht Over – zicht en in-zicht in Uw zelf te hebben kijk dan maar dit Lijsteje na.. Hopelijk staat toch U Vrouw of Partner hoog op de Zoek-lijst…

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21153542/___Zelfmoord_gepest_meisje___.html

En soms wil je bepaald nieuws niet lezen.. maar ondanks al die snelle verbindingen zijn er mensen – jonge kinderen die daar iets anders over denken!! Als ik gepest word, zou ik juist de Trein nemen om er geen last van te hebben. Maar om je Pesters de overwinnig te gunnen.. Ik zou een G U N hebben gekocht.. Om ze in een Openbare Maatschappijleer de Les te leren.. Maar ja wat schiet je daar mee op .. wat is er aan de hand in dit K a U T hee Néé-der-land?
Je moet met P E S T E N altijd bij de Lès blijven..
Éém M I S S S T A P H O R S T Minder??

Ben weg, op weg naar het einde in de trein gelezen.heb mijzelf nog niet af-ge-sch-r e v e!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>