A C T U A L I T Y – G E E R T Iederéén I S L À M met Oude en Nieuw

G E E R T Iederéén I S L À M met Oude en Nieuw

P ersoonlijk V indt V eel aan het eind van het jaar plaats. De Beste Wensen en de beloftes als zwaktebod van de beloofde verwensingen niet te vervullen.
Maar de Blonde Hàdonis en Há Dó-n ù t s wil de aandacht net voor het verscheiden van dit jaar, de aandacht Fuckensen op iederéén die met Foud en Nieuw op Persoonlijke Titel de définitie : ‘Íslàm geworden op ge prikt krijgt. Terwijl de Schmallochtone Mariokkanen geheel tevreden-onthouder is..Maar toch maak ik me over deze ‘Blonde – G * D –nog an toe’ ernstig zorgen.. Want de Mozartiaanse Pruik- die tot meninge Nolymphysische Verbeelding spreekt, zie ik toch niet graag als een Griekse Sphinxs met Vleughels en de teughels die die uit handen moet geven naar beneden stortten..En de kans op ‘grijze haren, zou Sélectoraal ook niet van werkelijk toegepaste waarde zijn..

Ik heb heerbied voor jou grijze haren.. waar ken ik dat ook al weer van? Oh ja, zou Gert Timmermans van die haren en beschmèttelijk Duiven op de Dam.. Sja la la lie Sja la la Lá!! Nog bestaan.Hij doet zijn naam niet alle heer aan.. want ik hoor ‘m toch niet meer zo vaak aan de weg –wezùh Timmeren. Of zou ie rond 24 December in die Beesten-bende van een stal gespot zijn..

En wat zouden wij Thunder- Birds moeten doen? Nu Gerry Anderson met èn Thunder Birds voorgoed is uitgevlogen.
Groen links- Vuurwerk-Réchts heeft al behoorlijk Kilo-knallers van Plofkippen en Plof-knippen opgeleverd.. Maar ik dacht toch, dat Groen Links Néélectoraal al Ontploft was, wat meer Leden dan die zestien duizend heeft gekost.. Groen Links werd in één Knal Sélectoranaal Ge-ramputeerd…

Verder lees ik dat Whitney Houston niet gestorven is maar Vermoord door een Drugsschuld van meer dan 1 miljoen, kan toch even niet een Levertraan van gezondheid onder-druggen!! Dat wordt dus een Cold-Case van Cold Turkey.
En ik hoop toch niet dat U eh, van een Cold Turkey Kermis eh Kerstmis thuis kwam..want u kent die gevleughelde Uitspraak toch wel van die Kalkoen die op Tafel Plotseling riep: U gaat mij toch niet hier de Nek omdraaien hè? Want dan kijk ik U de rest van Uw leven met de Nèk aan..Vandaar dat ik altijd argwanig ben , als ik met Kerst een uitnodiging krijg..Ik zorg er dan altijd voor dat deze Vogel gevlogen is, en dat iederéén roept: die heeft een Bord voor zijn Kop!! En dat vind ik wel zo Prettig..Ik wens u nog Prettige afwas-dagen om straks met een Schone Lei vol gebroken en verbroken Promisses oip nieuw te beginnen!!

T H U N D E R B I R D S

Anderson bedacht de serie naar aanleiding van een mijnramp in Duitsland waarbij mijnwerkers vast kwamen te zitten.
Ik denk te weten over welk ramp dat gaat.. Dat was volgens mij de Ramp in Lengede – paar wekenb voor de Moord op John F Kennedy!!
Wij zaten toen allemaal rond één kleine T V – toestel, om te zien hoe een gat in de grond werd geboord..Niet zo ver geloof ik over der grens bij Venlo!1

http://www.nu.nl/media/2991298/bedenker-van-thunderbirds-overleden.html

Share
Dit bericht is geplaatst in G E E R T W I L D E R S, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>