A C T U A L I T Y – A D I E U á J E R O E N W I L L E M S

                                            A D I E U  à  J E R O E N   W I L L E M S
Vanmiddag in de kerk De Duif in Amsterdam geweest.. Waar Jeroen Willemse lag opgebaard in gesloten Kist.. Ontzettend veel mensen waren daar.. Open Kerk om afscheid te nemen voor iederéén en publiek.. Prinsengracht stond vol met wachtenden Duizend of meer? Binnen was de Kerk hélemaal Bomvòl verdriet van colléga’s , Vrienden Régisseurs..// Verdriet zie je niet / Je Bent het / soms wendt het // soms niet // Ook al huilde je niet, kreeg je tranen van .. zo dicht op de huid was de intensiteit. Kwam meneer Michiel van Romeijn tegen, en ik zei : Soms valt het leven niet te dirigeren.. Hij deed mee aan programma Maestro .. En knikte.. Een sereen verdriet van stilte met prachtige Cantate-muziek, en op het Podium chapel Ardante door de Familie.. Een blanke gesloten witte Kist.. En in 40 jaar tijd heb ik uit respect een Kruisteken gemaakt , na 40 jaar.. iederéén wer rustig met een knik geattendeerd dat ie naar de Kist mocht.. Kruisteken slaan, geen kreet, maar rustig stil weg gaan..+
Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>