A C T U A L I T Y – V V D die Rood staat volgens Achterban .. V V D die Rood staat? Dà’s Uniek!

V V D als Rood Bolwerk volgens achterban.. Uniek V V D die R O O D staat

De V ulgairste V ulgairste D aad is wel om je eigen ‘achterban k’ een genaaid gevoel te geven..En als je dan de medische naai-zorg er bij moet halen, uitgerekend Dubbel-genaaid bent.. En ze zaten nog wel als électoraänale matennaaiers zo strak en gelikt in Het Formaat-pak. Écht een P V V D A pak uit de P C onthoofdstraat..-waar één cliéntèle Bram zeg maar gewoon klant -, aan de Klant is gezet.. En deze klant krijgt nu ook nog vlgs laatste radio-bericht een écht gerechtelijk-proces , nu de Tüchtige Verraadskamer zijn Salaomons-oordeel over Klant Fiodsie heeft uitgesproken. Advocatenkantoor Salomons niet te verwarren met menig Vooroordeel, heeft ten stelligste ontkent de Vrdediging van klant nummer zoveel op zicht e hebben genomen , daar zij alleen maar Cliënten hebben. En Klanten nooit op hun nummer zouden zetten, laat staan op een Boulevardse van hun Voetstuk – wat R T eLLend en rellend in menig huisraadskamer wordt gebracht..- zouden laten vallen..Maar het ergste van alles is, dat B M zonder W, nu al in de P C Onthoofdstraat op blote voeten is gesignaleerd , door Jort van de Darkroom of zomerse Kelder.. op blote voeten .. geen geld meer? Welnee , hij liep toch al jaren naast zijn schoenen.. Ja Ja, wie had dat kunnen bedenken, dat B Rrrrrrrramm als een Warme Deken over het Nieuws van de Dag zou liggen.. En dan komt Marks my Words No New Taxes en Chrypotheek-aftrek langs.. Tjongens – Tjongens : we krijgen er van langs.. En wie was nou de Slimste van de klas? Diederik of toch Mark? En volgens
De F A B E L T J E S – K R A N T met Chocolade van lètters de Fabeltjes krant van lig er niet wakker van Nééderland alle Choco laden van de oude druklètters open zetten.
Het Rode Bolwerk, De V V D staat R O O D, wat op zich natuurlijk uniek is, en nog nooit voorgekomen dat de V V D Rood staat, en alle krediet heeft verspeeld bij de
A C H T E R B À N – K . En dus er vanmorgen in het Verkeer , om dat alle Stoplichten op Rood staan, en de Stòppen bij de Achterban-k op doorslaan staan.. ze allemaal bewust door R O O D rijden… Nu de V V D toch Rood staat…………………………………..

Share
Dit bericht is geplaatst in Bram Moszcowicz // Voor het Leven Geschorst !!, Mark Rutte, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>