A C T U A L I T Y – Tim Ribberink.. Windesheim..

Als ik wakker  ‘smorgens word, en wel eens denk van: Zie het niet Zitten!! Dan roep ik in de Spiegel tegen mijzelf !! Hé E I K E L !! Jíj dénkt toch niet dat ik voor Jou uit Het Raam Spring!!  E I K EL.. En dan is dat gevoel weg.. Dat heb ik tegen bepaalde vrienden en therapeuten verteld die dit het Ei van Columbus vond.. Bij mij werkt het wel..

@TijsvandenBrink @ElsbethGruteke #DIDD @DIDD #Pesten #Tim #Ribberink #PsychiaterBakker Gewoon voor Spiegel gaan staan en roepen voor jou spring ik niet uit het Raam

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>