A C T U A L I T Y – Tegen sommige Beslissingen valt niet tegen : Op te B O K S EN .. Prettig W E A K – E N D ….

B B C eh, Bi Bi Zie-je wel dat ik geen Paydo os ben ..B B C N I G H T ons een No More aan..

Phil lippen Petraeus betrayed U S in a L O V E F F A I R !! The S K Y F A L L is voor the C I A the Limmit!!
Want het Vreemdgaan komt Biografisch voor de Val – kuil..

7 8 + Niet te Filmen zo Verbeeldschoon aan S O F I A is na 7 8 Jaar nog steeds niets
Ver – L O R È N

Witte – Bèffen-Crimibanaliteit op Hoge Poot–ten door Westenberg en Khalb Fleisch
Met zakelijke ‘betrèkking’van Chipshol en Firma Poot.. Gewoon tegen die twee nu
Een Poot uitdraaien.. heeb ze geen Poot om op te straan..De Bèffen-Maffia , en die
Ex-Vrouwen en Collé ga al voelen zich natuurlijk hélemaal gebèfd.. Maar ja Publiek
likt zijn vingers er bij af.. Ben benieuwd waar ze de parket-enPiketpaaljes neerzetten op det Parkeer-terrein van de Firma Poot?

En in de D É JA ja ja V U word Rick Paul door Vijand zond vriend een Collégiale Oor aangenaaid.. zodat de Verraad van bestuur zichzelf Neuttranazieëert.. Benieuwd Hoe Long die V U rale Ziekte daar als een Veenbrand voor de artsen en Patiënten blijft door smeulen tot in de N-operatiekamer?

http://www.telegraaf.nl/binnenland/13170516/__Longarts_tegengewerkt__.html

Maar Ja : Het Operatie-mess snijdt aan Twee kanten..Its a M E S S

En de Vrij en Aderlating van Badr Hari is voor de Slacht-offers een zoveelste Klap in het Gezicht van de Privééste Santekraam van Evert Santegoed Verstand-te-goed kun je ze niet ontegenzèglijk bewijzen .. waardoor de O M aatische Vrij-en-aderlating voor het Ver-Réchts-systeem in twijfel kan worden gebracht.. B A D R H A R I – K A N A R I wordt met een ‘fluwelen – Handschoen ge- Privé- ligeerd.. Klasse-Apart – Justietttttie!!

En van het Laatse Onderwerp je er maar aan draait iederéén door.. net zoal mening Draai-deur Criminuéél die de Handschoen van G V Déé-verzet Collégiaal in de Trèveszaal gooit.. Game Set and Match naar Hans Wiegel die de Socuia L I S T- en een Hans Spiegel voor houdt.. En aan Hans voor S P E K en B O N E N Fééstje? Wat zegt Hans tegen Hansje : “Fééstje Loontje komt om z’n Boontje.. Dus draaien we de W C –rollen om: P ay van de D Ò M mekeer.. Tot Ziens maar nooit weer..Prettig W E A K – E N D !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Badr Hari, C U T S H U I S - Catshuis, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>