A C T U A L I T Y – ‘t zal mij een Zorg-premier minder zijn…..

Heeft U ook een Aan-plassings-vermogen om van dat gezeik af te zijn?

Plee Vee Dee En Plee van de A Plassen hun domstreden Zorg-prenier minder aan..Want Hun Prooiblame is ook ons Prooi Blame the Victim.. Een soort Fucktum Anoérectia Rampnésia Totempalumn. Om van Het Gezeik af te zijn !!

Zag vanmorgen eenmooie Foto in Trouw – blijven aan je Principale I N G Terminus.
Personails-lid- op- stuk-beleid van die B À N G K. Je zag alleen de Letter N G, wat volgens mij staat voor N ó G ó – Area, en iemand die zijn vrouw of vriend belt, met de mededeling dat ie voor goed thuis komt..

Wat jammer nou dat Mark, niet zo’n Praat-paal heeft waar ie voor * * * * staat..om partner mede te delen dat de kans groot is dat ie niet voor herhaling vatbaar een To Nail-stukje moet opvoeren als ‘s – Excuus aan de Bé Ha- Tricks van Den Haag..

De Plee van de A, wat iets anders is dan de W C D A van het vorige Kraakbinetniet, trekt een anders afscheits-plan, en denkt dat de hele T-òppositie van de Géé Wilders Pot is gerukt.. Als een man staan ze achter een woordvoeder die weet wat poollémisereren in houdt!! En reken maar dar ze harder dan die 1 3 0 Km per Uur door de Bocht van Brelgië met kranten achter in de Auto er van door-scheuren. Hard –verscheurende taferelen spelen zich dan ook weer in het van Buitenhof der Ombetamelijke Infaamheid af…

Gesproken over die onbetamelijke onbedhaardigheid van de Jadfooicatuur..wordt iederéén met een ‘Snuifje Coke van de Fooilendamse Parelvissers voor de Zwijnen met een Snuifje in de ‘Plee van de A a a a a’ gestuurd’.. het Vitrioolwaterzuiveringsapparaat maakt tover-uren om de onder-drugte Haai-gevoelens van een Dorp aan de Zuiderzee in een goed Blaadje te stellen.. Wat dit alles met een niet gedéclareerde Nota van Onbetamelijkheid heeft te maken, zal altijd wel voor de Jadfooicatuur intrafamineus blijven..

Ondertussen wordt het opbouwen van vertrouwen juist weer door ditzelfde ‘kraakbinetniet’ volgens de Bouw-hoorganisaties afgebroken, zodat geen steen onder de ander van dit Kraakbinetniet blijft staan, en zullen we op de ‘Puinhopen après la lèttre van Pim Salabim Fortuyn – cést ‘l –Histoire qui se repète – verder gaan…………………….

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C U T S H U I S - Catshuis, Geen categorie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Lijststrekkerschap - C D A, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !!, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>