A C T U A L I T Y – Pseudo -n e u r o -Bèta Prolétenschappers

Wat zou ik graag in die Hersen pan van de Neuro chirurg kijken, of van die andere Psneu -dood-bèta -Proletenschapper, waarvan de bewijzen van het intégere-deel zich Op-stapelen,, Beide Pseudo-fantasticà’s zijn dus Stapel-gek , heb ik geen fake – operatie voor nodig.. en nu we toch in Verdenkbeeldige Hersen-pannen vàn kijken, zou ik van de Oneerbiedige gelegenheid misbruik willen maken, om eens te kijken waar die G * D of wie daar voor door gaat De Huid vol te schelden..

Want tot nog toe was er een Wet die dat namens De Grrrrrrrrrrrr i i i isssssssssstenen dat verbood..Maar als je geen Schuld-gvoel hebt mag je sowieso bij Verlies op je zelf Schelden.. En als dat niet genoeg is, ga je aan maar aan de Schelde wonen . G * DS-geklaagd dat niemand je dan hoort.. Terwijl juist daar veel Gristenen à la Zwalkenende wonen..die Schuld-gevoel nooit kwijt Scholden !!En in diezelfde Schelde wordt door Visser Janssen veel Steur met afwijkend Sociaal-gedrag gevonden… Terug gooien lijkt me de beste optie.. N E U R O Wétenschapper Bèta…Toch is over na denken Bèta en Euro top ..? O ja Rot op denken nu vele zzp’ers Véé en Géé Véé Deeeërs nu we ieder jaar 70 Miljoen maal 14 jaar lang moet bij betalen aan het Déficite , van een Icarus die hopelijk samen met Markcos Pruttos Bruttos Bluttos in zee stort..Die Wet tegen het vloekne wordt niet voor Niks,,, Niets voor niks? Zo snel mogelijk uit de wet gehaald.. want reken maar- van Yess terday all my Problems seems not to Bi or Not to Bi so far away – dat de achterban van de Play Véé Beeërs Mark de Huis en Voorhuid vol willen Scheleden.. Want wie is nou hier de
E L U e L ? Driemaal is Scheeps-recht of wordt de V V D als Partij een Scheepswrak, rijp voor de Politiek sloop? Nog ander nieuws vanmorgen?
Zee-spiegel stijgt sneller dan het water tot aan de Lippen van menige Partij, die overstroomd worden door de tegen-partij..

En bij wie zeker het Water tot over zijn Oren en Lippen- van Onschuld staa,t is de Jadvocaat van niet nette Jabfècte –zaken.. Niet éen kommaar op met je bewijzen.. 1, 1 maar 2,6 Miljoen Belastingschuld op je Blaaskaaakblazoen zolang het Intégere-deel niet is bewezen, Veredel Vernachtbare. Naar nu blijkt uit geheime afgeluisterde stukken heeft hij zich onder Pseudosynoniem bij de Vluchtraad gemeld, die daar mee in zijn maag vol Bolletjes zit.. Maar ja dat Moszkowicz uitgecoked was wisten we al.. Maar je moet als je uit je dak of Coke – bol wil gaan, natuurlijk wel voor die Pseuneudo-bad ta Proletenschappers uit kijken ook al stapelen de bewijslasten zich ook tegen de Vluchtraad –leden zich op..

Share
Dit bericht is geplaatst in B R A M M O S Z K O W I C Z / J A D V O C A A T, Geen categorie, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !! en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>