A C T U A L I T Y – Peter Air de F R E E Z E -L A N D

 

Van je Familie moet je \’t maar hebben?

Maraianne Vaatstra ….

Free ze land: D oor N ieuwe A andacht en Communizérende Vaat stra-ten is er een Match gevonden die na 13 jaar niet te verliezen viel. Game Sad e n d Me t z voor Peter R de Freez land.. Twitterend résultaat om na 13 jaar er achter te komen dat het iemand -waar de zusjes van Marianne Vaatstra vroeger mee speelde uit een naburig dorp is.
De Dorpeling is geworpen.. verder Vaatstra ik mij van iedere Moord-gedachte af..

Wat ik van het overige Nieuws van dit week-end niet van mij kan afzetten..de Collectieve –gedachte om een heel Volk uit te moorden.. Ik wil geen individuele landen noemen , zonder bij de Gedachte te leven dat het hele Door-Midden – Oosten als zodanig niet valt te vertroosten.. Klaagmuren van Griekse Gezangen, briefjes in de Spleten van het Collectieve-geweten Skut-raketten van Vraaginale Penitraties, onomwonden de Misdadigers er geen Doekje voor het bloeden om.. Kerk – Dòm , Bìs en Míst Dom, over Rijk- Dòm valt niet te twisten.. Maar een Volk der Verkorenen en verkozenen laten zich niet kisten.. Het blijft Gisten naar het waarom, oh wat verlang ik naar Shalom, maar in Slalom dalen wij af, naar de Catacomben van een Griekse Tragedie, en dat Dhoofdstuk eindigt met geen enkele Remedie om te doden..Oh wat verlang ik naar Dappere Do – Do –den..

Is er nog ander nieuws op deze Mistige Maandagmorgen, verlang er niet zo naar.. In Tragédies is altijd de Waarheid in nevelen gehuld..Maar als je zoals vanmorgen De Waarheid hoort , ben je voor goed in verbazing uitgeluld.

Dus laat de Mist maar laag over de waarheid hangen, dan hoor je vaak mooie Zwaan-gezangen van een Uitstervend verhaal, dat na dertien jaar eindelijk écht ten einde komtEn wij Marianne Vaatstra eindelijk met Rust kunnen laten…..Alhoewel in deze tijd De Dwaas-gieren van de Moderne Media nieman met Rust laten.. ………………………………

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Marianne Vaatstra en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>