A C T U A L I T Y – Ook De Sint gaat ‘In – Krimpen’ aan de L È K aan lager Wal..

In Krimpen aan de IJssel geven ze als  ze naar Mark en Diederik luisteren geen Krimp..Aan Droplullen én Slàpschwanzenhebben we ook al geen gebrek..En verder is krimp een vérrèkbaar-begrip geworden… de enige die ook geen Krimp van Afgodeloosheid toont is die Blonde G * Ddeloze zoon die verdwaalt is zeker zal eens even vragen naar zijn naam.. Maar de Goed ‘G-Heiligman van de C D A deelt alleen maar de Zwarte Piet uit. En Mark en Diederik kunnen ze van De W C D A kado krijgen, zelfs het oorspronkelijke woord Cadeau , kan er wegens de inkrimpende bezuinigingen niet meer af..

Vrij vertaald komt het er op neer dat Microsoft de Oplossing heeft, om alles wat als Chinees overkomt letterlijk’Vrij vertaald’ met instemming te vertalen, zodat we binnenkort één Chinese alles-omvattend Demiografische Kont stitutie hebben.. met alleen maar Miljardairs aan het Hoofd Me Reet met de Billen Bloot heb ik al genoeg aan Verspleten-billen-ogen..

Al ziende Blind voor de réaliteit, blijkt Mark nog geen krimp te geven terwijl , de door-midden-klasse – apart alles moet inleveren, wat hun apartement aan Chrypotéke rente zou opleveren, als Mark my worst – weurst  zou opleveren als ie achter Krimpen aan de Kraantje  lek zou verdwijnen..

Maar dan de Australiërs die zagen het gisteren Zonnig in, toen de Zon door de Maan werd verdonkere maand. Daar zouden de Grieken alles aan Zwart geld voor over hebben , om die Schuld op die manier ook te verdonker manen..

Nou was daar de Goed ‘G-Heiligman weer niet van gediend. Want : “Zie de Waan schijnt door de bomen” tot daar aan toe. Maar dat dat door de Maan alleen nog de Prachtige Corona te zien was, bracht de Sint en zijn Schimmel in tijdnoot, omdat opeens de ‘Stille Nacht – Gheilige Nacht’veel eerder in aantocht was, dan de Sint léés T N T alle Pakketjes op tijd kon bezorgen .

Laat staan dat de Kerstkaarten wat  De Sint betreft de boom, eh kerstboom in konden.. Maar de Sint laat zich natuurlijk niet van de wijs en de Kerstkaart brengen, door een aantal van de Eigenwijsneuzen in het Kabinet, die nog steeds geen krinp geven. Waardoor de ‘Versint eer ghy U begint’ met een te krap Budget moet zien rond te komen.. want ook de Schoorsteen moet rond 5 December roken.. Maar om aan Mark en Diederik voor Sinter Klaas te laten spelen is ook voor de Échte Sint teveel gevraagd.. Daarom zegt ook deze Sint: U Mag van mij het ‘Hele Kabinètníet’ weg bezuinigen, door het in de Openhaard te gooien.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !!, Nieuwsuur, Opiniepeiling, oud-vkblog, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>