A C T U A L I T Y – Nymphomanisch en Abject heid stijgt over het water tot aan de Lippen..

Nymphomanisch en Abjectheid stijgt tot aan de Lippen..

De geplande ‘Zorg-premier een prettige avond’, ik verzeker U, die gaat niet door,
nu de G V D –achterban Marks & Spencert geen cent meer, Mark- als een
Skyfall – Baksteen laat laat vallen.Benieuwd waneer Mark Bond en krachtig zijn Achterban weer in de ‘Armen’ van de P vd A sluit. Terwijl wij toch geen S A N D Y
Als een Storm in een Glas water hebben gehad,staat ook bij Mark het Water tot aan
de G V D-lippen..

Gesproken over Water tot aan de Lippen van New York en Mitt Romney, heeft Bloomberg onverbloemd de waterkant-slide van O B A M A gekozen.
En Mitt Romney daardoor tot in de Marge van de Hudsonbaar Ge F E M A tiseerd..

Blijkbaar krijgt iederéén het voor de kiezen, en de kiezers om de tand des tijds te doorstaan.. Tuesday November 6th D-Day for Doomsday Romney…

En de aarde draait door, wat van de Achterbannen niet te zeggen valt. Maar misschien moet je de Acht er wel uitbannen, om in meerderheid geen minderheid bij de verkiezings-uitslag te vormen..

Maar er is nog Hope.. omdat binnenkort in de Verraadskamer een dermate besslissende uitspraak aan komt, waardoor via de Staats kas een Briljante Jadvocaat voor hors –concours en buiten de ‘Fistkale boeken om’, Juridische bij-stand aan Mark cum suis gaat verlenen, om zo de échte Bijstand van Heer –opstand te voorkomen….

Dà’s een Zorg-premie voor de F I O D ste oplossing minder.. Dat geeft de Nynfomatische Abjectheid een Pers- plextiviteit om in te inverstieren.. Rekening houdend met de Boekhoudkundige overtredings-regels buiten het Strafboekje om, kan dit K-asset een toegevoegde waarde voor het huidige Kabi nèt niet betekenen.. Rekenen Rekenen uitgerekend dat, had voor een Jadvocaat als een Warme Deken veel meer dan een Abjecte Infamiteit kunnen betekenen..

Share
Dit bericht is geplaatst in B R A M M O S Z K O W I C Z / J A D V O C A A T, Geen categorie, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !! en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>