A C T U A L I T Y – K W I J T – S C H E L D E N of …..

Kwijtschelden..? Kent U die uitdrukking? Reken maar uit dat iedereen in de Huiskamer Deijsselblom de huid te duur verkocht vol scheldt, Vol schuldgevoel reken ik het even na .Zentig Miljoen over 14 jaar . Zeventig Miljoen gedeeld door zestien miljoen inwoners . Is D-óm-gerekend 4,2 Euro per inwoner over 14 jaar.. Dat zijn gewoon Pepernoten……..Hoop wel dat van Uitkering inkering komt, zodat het Borden voor je kop smijtten als eenwenoude tradtie bij het grof vuil van de Griekse Keuken wordt gezet.En dan hebben we het maar niet over ’t feit dat ik al jaren met een Bord voor mijn Kop loop.

Over loop – graven gesproken.. Het Lichaam van Yasser Arafat – wie was dat ook al weer, wordt opgegraven, omdat iedereen zihg afgraaft wat Polonium op Yasser Arafats jas deed. Eind-conclusie is reeds voor de bevindingen vast-gesteld : Míss raël.. Maar was Polonium niet het Stofje wat in de thee van een KG B –agen-overloper in London in de Thee was gedaan..Russian Spy with Love.. The Sky Fall s over R A M A L L A H……….

En President in Egypte geeft Morsi-seinen af voor een C Ô N – cessie, zodat iedereen op het Tahir-plei zich ‘Voor-op-gelicht voelt, en de rechters er het verzwijgen toe doen, dat het niks voor stelt.

Ik verzeker U, oh nee dat kan niet want ik behoor tot de Verzorg-weigeraars die op
G * D S hand en De Bijbel, er als de Duivel ofwel Duvel – wordt er gedronken dan bij de Morthodoxen – zweren, dat dat uit Geloofs-overtuiging dat een hele belasting is. Waar dus met de Hand op de B I J – BÈ L denk ik aan fietsen, behoorlijk afgebeld wordt………..

Dat is dus die groep die , Ik verzeker U met de Niets aan de Hand op De Bijbel er
‘g – Hijligt van Overtuigd is dat alles in K * D S handen ligt.. en ik was getuige in mijn Dorp , hoe dan opeens er opeens meer Rolstoelen door de straat reden..Ik dacht dat ik Geestelijk gestoord was.. Maar ik heb uiteindelijk wel het Licht gezien, maar bij die ging het Licht dus uit.. dat heet dus Contact-stop-gestoord..

Ik hoop dat er bij U vandaag een Mooie bij – Bèl der herkenning gaat Rinkelen.. maar U kunt in alle G * D S-vertrouwen als Surprise, U ver-Shint wel iets voor op de Fiets of voor onder het spreek-gestoelte, voor een Surprise gaan Winkelen.

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>