A C T U A L I T Y – In mijn Kleutertijd hadden we alleen maar Tante Hannie..Zakdoekje leggen niets meer zeggen..

K – Leuter van vier jaar die voor Doktertje speelt, en het woord Kinderpostzegel wel heel erg letterlijk neemt. Dat is meer voor open doel dan onbedoeld voor het goede doel. Maar in mijn jeugd konden de ‘Ka – Nonnen van de N-onschuld’ er ook wat van, en allemaal voor iemand die aan het Kruis hangt. Wat hebben Kuttholieken toch met het Kruis…….

Volgens een vriendin is het trouwens ‘Kuddolieken’…omdat je het rode kruis niet onnodig moet be-encyclieken…Tel uw zegeningen, wat je van de Vogelpoeppulatie niet kan zeggen nu steeds meer Patrijzen, Fazanten en andere vreemde Vogels het loodje leggen..Alleen de Vroege Vogels op Zondag hebben nog Stemrecht, maar ja een Zwaluw maakt nog geen uitzondering op de zomer..

Nog vijf weken en we lopen weer tegen de lamp van het lichter worden… Las het bij een persoon ook licht in zijn hoofd wordt, is het wel onze Young Premier Cru, die met het Pistool op de borst van de J O G V V D zijn verspreekbeurt laat voorbij gaan. Verder heb ik en de Premier daar natuurlijk niets over te melden. Zo langzamerhand zegt het nij allemaal niets meer.

En de fabeltjes Krant van Wakker blijven Neederland is na uitspraak van Het Hof van…., in alle Staten van opwinding, nu de Staat der Néé-der-landen is teruggefloten. Net zoals Burgemeester van der Laan is teruggefloten door de Rechtbank. Démonstranten hebben alle recht op ‘verstoppertje te spelen’, waardoor diezelfde Démonstraten geen gezicht hebben. Alleen Protèstanten van welke Huize dan ook met hun Grísssstelijke gezicht hebben recht van spreken, en zijn nog steeds een Domineéante groep waar gedoogd-partijen rekening moet houden. ‘Bij Bel’ denk ik altijd aan fietsen, also sprach Zarathustra en Nietsche..En daarvoor was er alleen maar Pietje Bel, nou dan weet je het wel.

En zojuist lees ik dat ‘Mijn Tante Hannie’, ja, wie voelde dat niet zo, Tante Hannie van de K R O is overleden.. Ze was de Opvolgster van Mies Bouman, dus word ik toch een beetje Misch – Miesj van zo’n bericht.. Zwaaien met Zakdoekje is nu voorgoed afzwaaien geworden….Reken maar dat velen van toen nu even een Zakdoekje gebruiken. Zakdoekje leggen, evenniets meer zeggen..
Dus zwaai ik even denkbeeldig naar een Zwerm vogels die als een Netvlies op mijn ogen naar irgend wo met Tante Hannie zijn weg gevlogen…..
Hannie Lips – 8 8 +

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Kabinetsbegroting, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !! en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>