A C T U A L I T Y – G Á Z Á terdag even iets anders doen

Hàrd – Pa – Centen te kort om in ziekenhuis te overleven Maar dat is nog niks vergeleken met de H A R D – Stilstand in Jéruziealem waar het wel erg vroeg Oud en Nieuw is……
Ik zou zeggen G A – Z A kken vullen , in plaats van een verkeerd soort ráák kut-knallen te veroorzaken.. Eigenlijk niet te geloven dat De Ster van Badlay him neer zo vroeg al in Jéé R U Z I À L È M te zien is.. En Bij – Bèl denk ik aan fietsen, maar er gaat bij mij nu wel een Belletje rinkelen, dat misschien toch voor de 12 – tigste ‘Het Einde der Tijden’ met één Knal is aangebroken.. Tja, je moet er maar in geloven, om je toekomst zo te verknallen..

Maar voor die Tijd zou ik zo tegen die Twee Partijen zeggen : “Ver Shint eer ghy Begint!”
Ga effe lèkker naar Roermond om Carnavalleske Stoom af te blazen..Alaaf Alaaf De Sint vind ik gaaf.. Aan mij heb je vanmiddag geen Kind meer. Wat ik normaal gesproken- eh normaal gesproken in Roermond? – Volgens laatste bericht wordt alles Ondertietteld, zéker bij de ‘Vrouwlijke Pietter-de-Sodemietter-agenten..en de Stoutte Kinder-Délinquenten’. Maar wat ik zei: “aan mij heb je geen Kind, vandaag”, En om duidelijk te maken dat de Sint Verdwaald is zeker zal ’s even vragen naar zijn werkelijke naam, hoor ik alleen maar dat Carnavalse nummer door de Vrouwlijke Pieten – Drommedaaris ze zingen : Z À K is effe door… Reken maar dat wij in Roermond ontzettend van de Live – beelde Ge-Pepernoted hebben… en als U denket die Piet of Sint komt mij bekend voor..Moet U maar denken, dat U zelf een beetje Verstrooid als bij-zak over komt..

Ondertussen komt Zandbank imoon in de Ga Z a –terdag –strook aan..Iederéén krijgt een Stroke van émotie bij de beelden, die op je Net-niet-vlies van schaamte blijven hangen. Ondertussen is de Tunnel-visie van de Werkelijkheid naar G * D of Mohammed gebombardeerd..

De A H – erlebnis van de Kristallnacht en de verdere Holocaust-victims van de Progrommiscue –misdaden, en de anniualatie van de Staat van Ontbinding, laten we even in de Zandbank van de Gaza- Bank achter ons.. We knippen even gaten in ons geheugen om de Tanks you so much even door te laten..

En zijn alleen maar in S T A A T van ontbinding, en niet in staat om de Geschiedenis préventief te laten achter halen.. Maar hebben we nog wel een Z E E van tijd voordat
Ha Ma S S acress , een heel Volk voor goed in Zee drijven.. Stop – Télegram – Niet Overdrijven –

Maar voor elk beloofde land gaat geen Zee te hoog… Alleen hélaas spéculaas De Tol van Mensen-lévens aan beide Kanten is veel te hoog!! Dus hoop ik op de Tien Geboden zowel voor Palestenen als Joden.. Verlèg je grenzen er niet bij neer..Doe Open die Poort van De Zee, voordat iederéén er onder door gaat. Want vermoord door Haat ? Wat Win je er mee? Ik kijk dit week-end even geen T V …

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, I R A K en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>