A C T U A L I T Y – De Bèl édiging wordt Vér Réchtstreekst uitgezonden

De Bèl édiging wordt Vér Réchtstreekst uitgezonden

De Bèlédiging van de laatste ronde is gevallen. En Hare Majesteit doet ook voor Marx my words geen knieval.. Per toeval is de H-Ere-code op het laatste moment aangepast, om het bijvoeglijknaamwoord als Lidwoord binnen de Smoking van de Ritselaars te houden..

Op Paleis Huis ten Bosch wordt Hors Concours Kawouter Bos geridderd, en daarna zullen in een Bijzet-zaaltje de Minder Goden zone van het Eerste Hèlftal van dit Kraakbinet worden Ge Minstalleeerd.

Maar op het Laatste Moment kwam er een Kink in de kabel van de locale Domroep, omdat de Minister in Spa ce.. zwijg en verzweijgplicht tegen over Hare Krooninklijke Bedarigheid hebben..

Waarop tijdens de vante voren opgenomen uitzending als een Blooper wordt geprésenteerd.

Als Valse Noot aan de Sinisters die net zoals De Fabeltjes-krant te veel Nooiten op hun zang hebben, zullen alle Sinistersin Spé via Uitzendkracht van de Domroep als zodanig niet Herkenbaar in Beeld worden gebracht.. De Stopsponsering wordt voor één week uitgesteld, om de opééndhopings-contrôle niet in het Honderd van de Plaatselijke Hofvijver –marathon te laten vallen.. Maar bij de Herhaling van Volgende Week zal in Uitzendkracht vermist aandacht aan de Crapuuille van Het +
Rien ne Va Para-Vara –Plucht duidelijk in beeld aandacht worden besteed……………….

Hare Krooninklijke Drhoogheid draagt bij het Bèl-Édigen vann de H H Poliniettici Een Cadeau Pièce des Réétziestanse.. waarvan de Hoofdmoot der Kleurtjes tegelijk buiten beeld van de Camera’s een Politiek Kleur-bekenning zou zijn , waar de Oppositie die sowieso buiten spel en beeld is gezet ongetwijfeld de Symbiolisch Nooistraf zou eisen.

Om de Plechtigheid en Waardigheid volgens de Réétequetter dès Tètter in Verbeelding te brengen , zijn alle ‘Opulente Verzwijgsmacht Zonderdelen’, tijdelijk naar het Ballen –kraakbinet verplaats, zodat voor Hare Krooninklijkgelukkige Drhoogheid niet meer of minder haar in de weg staat , om iederéén met een ‘Ferme Klap op de Schouder Sterkte te wensen.. Ongetwijgeld, zo G * D of Here sta me bij.. de meeste Sinisteres in Spé niet zullen overleven.. Want als er één man in Het Kabinet voor en achter haar Stoot-troepen staat, is het wel Maai is tijd om te gaan….Want Kraakbinetten komen en gaan … maar ons Krooninkrijk zal altijd ook als ze er straks niet meer is onder Bé Hà Tricks blijven bestaan.. Leve de Krooninging Hoera Hoera….Want van een Nivellerende Abdicatie heeft Béa natuurlijk nooit gehoord.. Want ook dat is Infaam en Abjectdicatief onjuist !!!!!!!!!!!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Bram Moszcowicz // Voor het Leven Geschorst !!, Geen categorie, J O B C O H E N, Lijststrekkerschap - C D A, Mark Rutte, Mark Rutte & Diederik Samsom // Nieuw Kabinet !!, P v d A, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>