A C T U A L I T Y – B A D R H A R I weer voor Drie Maanden vast.. na Horéca -bezoek en benaderenvan getuigen..!!

#BadrHari weer voor Drie Maanden Vast en zéker.. Twee Horéca-bezoeken en Twee getuigen benaderd komt als een Vuistslag aan #in Kickbokser Zo juist binnen !! Uitspraak Raadskamer Amsterdam Weer voor Drie maanden vast !

A C T U A L I T Y – Als ik Jadvocate van Badr Hari was, zou ik er mijn Bénedictense
F I C Q -Q E N niet aan branden

Bénedicte Ficq roept in de verledentijd tegen rechterlijke verdwaling F * C Q Y O U ! En rechter antwoordt dat dat er net zo niet om liegt als Uw Cliënt Veredelde Verdachtbare! De verraadskamer is nu tot zitting bij -een en zal volgens de Wandelgangen die na-gekeken zijn wat Verdachte B H., die Estelle bij de Uitspraak niet draagt, Waardoor die Uitspraak duidelijk tegen de Borst van haar Stootte. Waar Verdacht B H überhaupt komende tijd niet aan kan denken.. Omdat die weer in de Gesloten B-C E L word ge-ïncrcereerd. Dus dat het allemaal niet zo gesmeerd loopt, is wel aan de B – Cel Boter op zijn Hoofd te zien.. Zo juist komt bericht binnnen, dat iemans die achter de feiten aan holt, de vooruitspraak van de Vérréchters bij zich heeft.
Die omonwonden luidt ; Dat verdachte Badr Hari in Broodjeszaak Vrijwilligerswerk moet gaan doen.. Na het uitzitten van zijn Straf die onvoorwaardelijk volgend jaar aan de beurt komt.. wat aan de beurt-klaar-komen- betreft.. heeft de Straffe Kamer besloten dat Verdachte B H in géén enkele H O E R É C A – gelegenheid mag komen, wat spécifiek betékend in de omschrijving dat ie geen enkele Vrouw mag benaderen, of aan raken..
Om herhaling van naakte feiten te voorkomen betekndt dit dat dit ook voor uw eigen partner in crime geldt..Begrepen ? ! en nu smeert u ‘m weg! Naar de B – C E L………

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/354492/Advocaat-Badr-Hari-het-gaat-echt-om-een-misverstand.htm?cmpid=NLC%7cElsevier%2520Dagelijkse%2520Nieuwsbrief%7c13-nov-2012%7cAdvocaat%2520Badr%2520Hari:%2520het%2520gaat%2520echt%2520om%2520een%2520misverstand

T W I T T E R : A C T U A L I T I E S – 1 7 : 0 7 Zojuist in.. zojuist binnen

#BadrHari heeft met Twee getuigen gesproken En ook Zondag een
#Horeca-gelegenheid bezocht..Vandaar dat ie weer in Cachot zit #in #BadrHari

http://nos.nl/artikel/440155-om-badr-hari-sprak-met-getuigen.html

http://www.nu.nl/binnenland/2957609/beticht-badr-hari-van-benaderen-getuigen.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Badr Hari, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>