A C T U A L I T Y – 6 0 0 0 Rijschoolhouders zijn voor De Belastingdienst Gezakt

 6 0 0 0 Rijschoolhouders zijn voor De Belastingdienst Gezakt vanwege te Slechte Cijfers bij het achter-overdrukken van de Vrijvaardigheid..

Eindelijk zijn die Rijschoolhouders ook eens Over-Stuur!!Want de F I O D roept Bewijs je Vrijbewijs-to-onvermogen op de Balans..Of u nu Links of Rechts door het Rode Licht gaat.. Leuker kunnen we het niet maken .. U ontspringt bij ons niet De Dans.. Dus Parkeer achteruit Uw boekhouding bij ons Anders verklaren wij U Failliet Houden Uw Vrijbewijs in.. en Krijgt De Zak van Bons Bons van Jamin

#Belastingdienst richt zich op Frijderende-rijscholen #in #Bovag #CBR 1/3 v d #Rijscholen rijdt #Zwart

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>