A C T U A L I T Y – De S.,- S èntie van … de Volle Maansverduistering bij Universitair opgeleide Chiwurgen..

De S S E N T I E van Het Leven..

Waren die D iederik. S – Jan. S – en Monique .S sèntieel wel bij de Volle Maanstand-verduistering? Met ander woorden, – die letter ‘s’, van o.a D S K en etcètera, staat dat soms voor Stupid, alhoewel dat weer niet klopt met de beroepen die deze Blind van beroemdheidgangers verweten kan worden..

Volle Maan stond vanmorgen na 12 uur op precies dezelfde t .o –gestelde plek van gistermiddag..Eerst stond die volle maan boven het O L V G, en nu vanmorgen exact boven de Amstel Volle maan. Wat vlgs de actieweek omgezet is in Armoede: Volle Maag.. En gisteravond stond ik op voor Programma K,. om die onmiddelijk knop om te draaien… En vanmorgen wilde ik uit het leven stappen, maar dat laat ik liever aan Griekenland over. En geef dat Mark.R ook ter overweging..

Volle Maandacht kreeg het ook van Margriet Vroomans die diep in de nacht naar de Studio zei: Nog één Volle Maan en we gaan weer naar het Licht. Mag ik als tegenlicht opwerpen , dat 21 december er aan komt. En dat er dan een Volle Duistere Kracht volgens de Ma – Ja –Ja Calender het leven voor iederéén ‘het einde’ wordt..

Wat weer niet van Julian Assange gezegd kan worden, want die heeft op de Long-stay Ambassade , iets aan zijn Longen opgelopen, waardoor hij niet Longer daar kan verblijven. Waardoor de Hypnothese reëeler wordt dat daar natuurlijk weer Skyfall-achtige geheime diensten – at your Secret Service of Her Majesty achter zit.

Ach ja, het leven , en zeker van de Families met een ‘S ‘, zijn niet te filmen…En gelukkig mijn toekomst die ik nog steeds ondank 2 1 december zonnig in zie, is al hélemaal niet te Filmen..

Maar de opkomst van de Volle Maan bij mijn Volle Verstand, en van vanmorgen de Volle maan die in de Amstel is ondergegaan, doet mij beseffen dat ik leef. En de Aarde rond is .. maar Safe? Met zoveel gekken en Idioten , die als Zelloten met de S- als uitgangspunt zich zelf en andere naar de kloten helpen.. Kan J,S niet eens zijn eigen Kloten Ontmannen.. want niet Het Snijden doet zo’n pijn… Maar het Afgesneden zijn…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Julian Assange - W I K I L E A K S, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>