A C TU A L I T Y – Oh No No No Plo Ro Nó Nó Ramptoni ó ó ó…..

Oh No No No Plo Ro Nó Nó Ramptoni ó ó ó…..

Wee je Gemeente als je de te dure grond onder mijn voeten weg haalt. Dan heb ik geen lange Poten om op te staan. Laat staan de Lange Arm van Opstelten, die gelééggimiteerd wil hebben dat we préèmtief mogen hacken, Teeven s mogen we als Hackesluiter de Harde Schijf van die Inbreker met één goede Honkbal-knuppel klap voor Eeuwig uitschakelen, Zodat de Process-kosten niet van de te dure grond komen……………………….

Naar nu blijkt is in België na 200 jaar een ‘Wever-foutje in de ‘Kont- stiet- tionele Grond wet vast gesteld’, zodat Verdriet van Brelgië na Afgelopen Zondag van een Koude Kermis met F – Lauw Brak Bier is gekomen

Verder ben ik het N S van Natioanaal Zo Zoïalisme bij de Rode Streep van
‘Meer Jam Rottenstreich’ nu wél hélemaal kwijt. En voel ik me als ‘Vlézer van het te Dik geworden Plo Plo Zo ZoNiRamptonio’ een ‘verkeerd slachtoffer’ van een d’offensief geworden van een Cafériaans Zwarte tHumor K3 van der Mheiden zingen Cliterair gesproken nog geen Toontje lager, dan de Critiniettici op de Teentjes lager gaan staan. Als je zo je schrijvershand in de aandacht overspeelt, zou ik maar eens een N S-Toontje lager aan wal gaan spelen..

En met éen Rolexiaanse S-E P O nering is De Jhournalist Smeets afgeschreven, en trok zich Dopepiniërend terug van de Shortlist..N S. Het liep Spaak en sMart snapt er nog steeds geen hout van hoe verslaafd ie aan één Arm – strong was..Ook die Jhournalist viel diep uit het zadel waar die zo vast aan zat.. En de enige die er niet overstuur van was , en is, is De Lens met het oog op morgen die alleenmaar denkt : Krijg de .. Oh nee, daar is dankzij de Dhope van de Medifietscici van genezen.. naar nu blijkt is Smart Meets óók van Lance genezen …

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C TU A L I T Y – Oh No No No Plo Ro Nó Nó Ramptoni ó ó ó…..

  1. Glaswerk zegt:

    Heer Joshua, ik zag deze ACTUALITY zojuist pas.

    Ik heb in een deuk gelegen, dat met uw zwelnemen.

  2. Joshua zegt:

    Deze A C T UA L I T Y is vaak bekeken zg ik via Statt Count – Statistieke-site. Ik sta wederom van uw réactie te kijken..Omdat mijn verlegenheid daarodoor sterker toe neemt..Ik blijf mijn best doen..Ik moet nu stoppen .. want ga nude Nude : “Eh , nu de Volgende schrijven .. En heb een overeenkomst tussen Lens en Smart Meets gevonden.. tot later .. en dank voor Uw Réactie.. Ook groet à vôtre Epouse I V Y Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>