A C T U A L I T Y – Zijn Ambte nare mensen?….

Zweigerramptenarenmensen moet binnenkort hun huwlijk met de overhead kontbinden, omdat scheiding van Zwerk en Straat , niet langer volgens de Neukkonomen en andre drômessen tot de werkelijk heid behoren..

Oh, nu snap ik waarom Die de rikste  en Mark Rutteste aan de Pro-uhomosensueelste Handje-klap achter gesloten deuren, van het eerste Mannenpremier-schap doen.

Dat Huwlijk van die Twee, kan natuurlijk alleen maar Wettelijk gekontsumeerd worden, als die Zweiger-ramp-te naren mensen naar het s Potterste zweigerstein worden afgeschreven..

Daarna wordt De Khope-zondag weer op eigen verantwoordelijkheid van de Low-kale-gemneente in-gesteld..Waardoor daarddor weer velen Kerkelijk on-gesteld er van worden..

De Rabobank weigert Euro-commerce langer in het Zadel te houden. En Euro-commerce kan Hoog en Laag springen met het succesvolle paard London..Maar ja de Hoogmoed van de Barrage komt soms voor de Val..

Vertrouw-ambtenaren worden aan de Afsc huwlijk ste Ketting gelegd, en ik Zweer je dat hadden ze veel eerder moeten doen,

Oostenrijker Bauer gaat het niet voor de Wind, en heeft een Extrea Vluchtballon voor de Hoogmoed na de val – besteld..

Stadsbestuur in Italië ontslagen , door Maf – C I A –banden eh, Maffciabanden…………

Studenten verspelen al hun krediet door het alleenstelsel, door er niet verder op te studeren, verspeelt uiteindelijk het a.s Kabinét-niet zijn Krediet-en-geloofwaardigheid….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>