A C T U A L I T Y – Ze zijn er uit, en de Oppostie denkt: E R U I T !!

Ze zijn er uit, en de Oppostie denkt: E R U I T !!

Ze zijn er uit, en het Huis op afbetaling is dus te klein. Zodat het a.s kabinétniet een te grote ‘Chrypotheek that niet langer’ op de toekomst van een Failliete Chryphothécaire inboedel neemt..
Over Het failliet van menig bestuurder, die het niet zo nauw namen, met de
‘V ery V ery Démocratic Rules’ hoeven we het hier niet te hebben. Maar gelukkig wordt ze door diezelfde Démooigratie Overruled..
Ook op de A2 werden vannacht een paar gezochte verdachten met Belastend matéraal door De Belastingdienst gepakt. Waaronder 1.3 Miljoen Cash onder ‘Verdachte Omstandigheden..Hasjsikidee…
Over H A D J sjikiedéé gesproken : Het Meccator plein is dezer dagen met het Offerfeest in zicht, minder druk omdat velen naar Mekka zijn vertrokken , en rondjes draaien om een Zwarte Steen..Terwijl in Syrië een Wassen beelden Neus voor Drie dagen geen Vrede zal brengen.
Over een paar weken is het weer de Elfde van de Elfde, als de Twaalfde of de Tiende Ik weet wat ik verdiende zong Herman van Veen al.. Maar Hadjshikidéé dan is het alweer tijd voor Het Carnaval..
Dus tegen die tijd wordt het Nieuwe Kabinetniet Feestelijk door de Alaven ingewijd, met André Rieux als Orchestrale Toeterraar..Onder het Mom van : Dit Kabinetniet weet nog van Toeteren en Blazen.. Benieuwd wanneer de Oppositie dit kabinetniet zat terug-blazen. En Natuurlijk Meneer G. W wacht zijn Kans natuurlijk Schoon, om dit Kabinet niet zo snel mogelijk op te Blazen.. Hoog van de Toren Blaast er een Niewue P v d A – VééVééoD ale Wind. En de C D A wacht Met kerst op dse Nieuwe Verlosser als Kribbig kerst-kind.
En dan moet het Heerlijke Avondje van het Nieuwe Kabinetniet nog komen,, Ja ja, De Oppositie zit al staren op ondeindig naar een Nieuwe Toekomst zonder dit Kabinetniet te Dàg Dàg dromen.. Versint eer Ghy begint….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !! en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>