A C T U A L I T Y – Vijftig Pinten Grijs op de Wallen

Voetbal is Ooorlog , zei Rinus Michels al in de jaren zeventig.. Ik was één van de Linkmiechels, die wargeloos gistermiddag de Binnenstad in ging. Voor de Derde keer ben ik altijd precies exact op het verkeer moment op The wrong time wrong place.
Dus zag ik op de wallen the Manlijke versie van dat boek : “Vijftig Pinten grijs!”ofwel afgrijselijke bezopen taferelen, waar het ooit zo veilg mee begon..Ik liet me door een agent nog verleiden om door te lopen , en kwam midden in the Brittish Smooligans terecht.. One Bridge too far!! Niet te Filmen. Maar via de W A R moesstraat –whats in a name?,kon ik net op tijd mijn hielen lichten.. Dat ik bij thuiskomst de wedstrijd over sloeg mag duidelijk wezen..maar dat de Thuis-club won, toen ik net nog zag dat op 1 – 0 achterstand stonden, deed me goed..Het Centrum was gisteren één grote Hoolighaneze –achterstandswijk.. Voetbal op deze manier is geen Bal aan.

Verder nog nieuws..Hoor dat de hele Fractie van de P v d A met de Noorderzon moest vertrekken van Zjak Tippelaar, die voor de P v d A een uitgetippelde nederlaagstratégie had uitgestippeld.. ik vraag me af, of hij dat ook met voorkennis van de Locale bestuurders er doorgedrukt heeft..

Nee, dan die andere partij van de Pé van de Ka, die zijn bestuurlijke Kapitaalvernietiging aan het vooruitbesteden is met achteraf-kennis zo liberaal onbestuurbaar is geworden, dat ik daar geen cent meer voor geef..En ja , zeg nou eens zelf, : Wie wil daar nou nog aandelen aan nemen. Ik ben meer voor de Landerlijke Streek-penningen, zodat het in iedergeval ten nadele van de goeden komt , die geen cent te makken heeft….En dat ze De ‘Restschuld van hun Leven bij uitzitten in de Bak voor eeuwig mogen menemen..’

En ik zweer op G * D en de Bijbel dat de Bestuurlijke Mein – eed heren een Poot door de rechtzaak worden uit gedraaid, zodat we ze voor de langere-termijn op de nog te bouwen Poot-parkeerplaatsen kunnen stallen of parkeren.

Als de heren ng even geduld hebben, kunnen we ze met de afbestelde Joint Stikr Fighters onder Rampbourse terug sturen, terwijl ze hun zondes onder een goed glas Joint V E N T ures kunnen afblowen.

Want zo langzamerhand begint Bestuurlijk manlijk Nééderland een Kloon van dat Vijftig Tinten Grijs boek te worden..

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X - Koploper, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>