A C T U A L I T Y – Veni Vie die F I E T S I E – F O E T S I E

Veni Vie die F I E T S I E – F O E T S I E en Tootsie Thielemans speelt op de achtergrond Dass Lied von Tot.. Once upon a time int the past eh West!! Is hier
Spaake van de Inventiellisatie van.. eh, Infantiellizaadtie van een doorgekweekte
Teelbal die asls enige bij-werking heeft dast ie te veel op de Méé – Dia- kanker
Van Overstuurse Jaloeziën.. 1 3 jaar lang waren de Luxa-flexen dicht! De jaloezieën waren naar benmden, dus keek niet tiedréén de andere kant van de Ravijn in. Want niet iederéén alléén wilde opgezadeld worden, met een overdosis aan Crh épo crisie.
De Smart Meetsen en de Lénsen van Darmstrong stonden op Springen, toen de Werkelijkheid door de Thoer de France –bocht kwamen

De Track –record van Smart Meets en Length Darmstrong hebben de Buik vol van de neerwaartse Spiralizaadtie van ‘De Teerling is verworpen in de Afdaling van de Hoogste Versnelling…’

Naar nu blijkt hebben Mart e n d Léns beiden een D H O P E S – Gezindte achtergrond waardoor je beide kan door kruisen, op het Kruis- en verkeerd-punt van hun Derrièrre bij een Plas en zeik-stop, net voor de Drhoogmoed ná de Val lei der Doden. die in de hoogste versnelling naar beneden onder hun zadel-kont wordt af-getrokken.. Ik zou dan toch liever De Dood van de Gladiolen met een Dodelijk Sprong in het Diepe hebben gekozen. Met een Para-shoot-to-kill messoftly with his Zwanensong !! En om na het afhakenvan alle Spons – oren die hun verloren-zoon niet konden geloven, zou ik als locatie The Death Valley kiezen. En net voor de Hoogste val na de Doodzonde dat Dranke van dat Merk nemen waardoor iederéén op de Flash-back van de Toekomst gaat .
Want N A S A R E D T Jezus.. Maar Lens E nd Smart Denken dat ze Jezus zijn.. Maar in hun Naïvéïteit stortten ze zich na Drie Jaar werke lijk heid afgeschreven in het Ravijn ! Einde Oefening ! U kunt U bijdrage voor de Sportieve Naast-bestaanden Stortten in de Ravijnse-Collectebus van de Privé-Foundation of Living Ja , ho maar Val D * *D .. Einde Oefening.. Ik raak nog Overstuur van deze Column..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>