A C T U A L I T Y – We wisten toch al dat Holleeder “Níetszeggend”was…

Oog in oog met W H Ólleederland

The Final Call égetour met W H.. vragen verder nog vragen

Oog in Oog met ‘Neus voor Publiciteit’ in H-Olléé derland , verzwijg ik nietszeggende Collége-tour dood .W H schiet zijn doel met nietszeggen antwoorden voorbij. In plaats daarvan brand hij kaarsjes, en doet ‘Schiet-gebedjes’in de Kerk.Wie had dat gedacht
W H als volgelink van Cardinaal Simonis : Ich habe es nicht-wir haben es nicht gewoest worden de na-bestaande van De Deadendstreet.En dan je maar lekker te goed doen aan Kogel-biefstukken. Bij alle vragen die op Dood-spoor eindigde, om dat hem niets te binnen schiet. Collége-tour schiet zo zijn voor open-doel gestelde vragen voorbij. W H laat zien dat ie een nietszeggen-persona non gratie is. Doodzwijgen..maar als ie ‘Oog in oog’ met zijn geëlimineerde Dead-Endstra atjes staat, wil ik dat nog wel eens zien. Als Paarlberg jes voor de Zwijnen, zie ik ‘m nog wel eens in diezelfde Dead –Endstra at verdwijnen..W H ontvoerd je naar Dood-verzwijgende antwoorden. En er is eigenlijk maar één vraag, mijn hemel. Wat vinden ze daarboven er van.W H komt bij Collége-tour uit de Kast, en het enige wat je denkt als je hem ziet is : Gaat je geen Flikker aan..Collége-tour beantwoord niet aan de vraag, die velen zich in een te hoge verwachting hebben gesteld, Dus beantwoord ik’m maar : ik kijk vanavond niet !!Het enige wat je er van opstéékt is je vinger,maar ik zal geen vinger opsteken, middel s een vinger die de liquidatie -ve–trekker overhaalt. W H als sèmpathische leugenaar die alle kaarten van de dood in handen heeft. Verder Schiet mij niks te binnen, dan dat met de R K , Heilig-verklaring de kogel weer eens door de Kerk is, met al die ‘Schiet-gebdjes als aflaat.. Zo , en nu heb ik trek in een t-Hostie in plaats van Kogel-biefstuk..

Tags : Huygens-journaal – Toine Huys Journaal Steijn Francksteijnhuis

holleeder-laat-vragen-onbeantwoord.html

http://www.telegraaf.nl/binnenland/13064980/__Weinig_antwoorden_Holleeder__.html

__Weinig_antwoorden_Holleeder__.html
A C T U A L I T Y

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>