A C T U A L I T Y – Op Hoofdpijnlijnen hebben ze een Hàkkoord bereikt

Alleen zijn Mark en Diederik zo slim geweest om de Wethouders van te voren er niet van te Door-lichten, dat ze achteraf hum Mond-iale tongval der Politiek zijn voorbij gesneefd. en naar nu blijkt is Diederiks Samsom maar Blij dat Dig Istha doorgedraaid voorgeschoven is naar Groningen.. Éen Hoofdpijn-dossier minder

Ze Bereiken een Akkoord

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>