A C T U A L I T Y – Oh Bàm Bàm Bàm ma tegen Mitt Romney en hoe Badr Harikiri pleegt met een Theedoekmaar op…

Oh Bàm Bàm Bàm ma tegen Mitt Romney en hoe Badr Harikiri pleegt met een Theedoekmaar op…

Nee hè , we gaan het toh niet weer over die grootste diefstal hebben, dat kan mij gestolen worden. En vlgs eerste berichten aan dac-tactylisch-onderzoek zijn de dieven er met een Roover-auto als een Dief in de nacht er van door gegaan..

Kunsthòl : leegte van criminelen teken aan de wand en geen daad om in te lijsten. En het is een hele Kunst om dat op te lossen.. Maar volgens mij is dat heel simpel. Achter gesloten deuren van binnen uit binnen komen..Kunsthal is een Gat in de Markt voor Criminelen.

Over Zwart Gat gesproken als teken aan de wand van Mitt Romney heeft Oh Bàm Bàm Bama de agenda van Mitt Romney’s geheugen gecorrigeerd. Ik zei het al : Don’t Mistake
Barack Oh Drama for somebody from K-rommeney . want Oh Bàm Bàm Bama, heeft geen Kromme Knikkende Knieën. Wat Mitt Romneu wel aan een Kapitale Bl;under over Bengazi over hield. Maandag o Dinsdag laatste debat.. wat volgens Pundits een warm bad voor Obàm Bàm Bàmma moet worden..

Over debat van Do-en Dòmoren ga ik het niet hier hebben.. Over mijn Lijk..Maar er blijkt toch wel één Dòm-oor voor in aanmerking te komen.. Ik zou me dood schamen en een theedoek best-Elle om over mijn voorhoofd te trekken.. Of over mijn voorhoofds-gezichts-aandoening. Wat een eikel . Op de ‘White- waait sensation party’ van Badr Hari is op de theedoek bloed-sporen van Koen Everink en Badr Hari gevonden!! Ik zou zeggen een Bloed-stollende-sporen Knock out.. Glashard-bewijs dat daar geen glazen mee gespoeld zijn .. En zeker geen Bloedzuster Pleegwijn in zat. Was er maar een Zuster in de Sky-ring van de Arena..Die was er niet want ik had mijn zuster verboden nar die White – waait party te gaan.. ik had een voorgevoel dat het een Black- Sensation party zou worden. Ondanks dat die al een paar jaar niet meer gehouden wordt. In plaats daarvan komt De Snuif is in voor Onvolwassenen er voor in de plaats.
B À D .r Hadri kiri Gooit na Bewijslast van Bloed-sporen De Theedoek in de Box-ring

Oh Bàm Bàm Bàm Bamma .. voor Mitt Romney en Badr-Harikiri

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>