A C T U A L I T Y – Met Negen aanklachten lijkt me De Bel voor de Laatste Ronde..

Met Negen Aanklachten door Het Openbaar Ministerie tegen Badr Hari lijkt me de bel voor de ‘Laatste Ronde’ wel geklonken.. Réken maar dat de bewijzen K E I H A R D Gesmeed en Geklonken zijn.. Je moet wel heel erg D- O M ontkennende fase wilen Vol Harden.. Maar ja, Bloed druppels op een Theedoek DNAriëren niet.. Kun je je Handen niet mee in
Kanon-schuld wassen Bloed kruipt waar het niet laten kan…

Met Negen Aanklachten Lijkt me

Share
Dit bericht is geplaatst in Badr Hari en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>