A C T U A L I T Y – K U N S T H A L is met P lés tic -kaartje Afgesloten Hoofd-stùk !!

Per Slot van Rekening is het een hele K U N S T  om een P – L È S  T I C – lesje te krojgen zodat de Hele Kunst-wereld van Kaart is , Twee ingsloten mannen – dit jaar Even Apeldoorn bellen Foutje Bedankt !! En nu gewoon even’s nachts binnen Trippelen : “Sloten om Oud W – I J Z E R.. Kunsthal moet gewoon op een S L O T  gaan wonnen met een Haaiengracht van Damy Hirst  die Beroemde Engelsman.. Wat Doodshoofden- Kòppen met Diamanten in de Gracht.. Wat Schweinen van Jeff Koons .. En je hebt geen Beveiliging meer nodig ! Eenvoudig Kunstje !! En de Inside -information hebben van die Twee mannen , hebben weer een Koud -Kunstje geflikt!! Even Apeldoorn bellen? Even die Beveiligers op Het Kunst-matje roepen, en onder ze Uit trekken, zodat ze er nooit meer boven op komen !! Gevloerd heet dat !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>