A C T U A L I T Y – K L M laat zich Économisch gélden door..

K L M : Wat een A F G A N G als je je Benen niet meer Kwijt kan !!

K L M zet dus Beste Beentje niet voor !! Maar zet ons op het verkeerde Been ! Dus K L M gaat voortaan alleen maar Circus-artiesten en slangen mensen boeken ! Die ze dus met de Nek kunnen aankijken. K L M kun je dus niet meer bijbenen.. Gelúkkig holt K L M al jaren achter de Naakte Feiten van schoon-tallige Stewardessen aan.. K L M heeft dus geen P O O T om op te staan. Dat was vroeger met die S T E W A R D S in 1 9 8 1 wel anders als je die A I D S – Documentaire mag geloven..Yoe Naaited S T A I D S of America…

K L M zet dus Beste ….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>