A C T U A L I T Y – Ja ja , Bram was een Bont – Tòn Name, en nu neemt de Belasting het niet langer

A C T U A L I T Y – Ja ja , Bram was een Bont – Tòn Name, en nu neemt de Belasting het niet langer

Naheffing E 800.000 en een Boete van E 400.000.. Oh wat érg kan ie geen Warme Deken meer Kopen.. Twee rechtzaken , Twee Belasting-aanslagen.. die komt straks bij Collége-Tour Winnaar W H , een A H erlebnis in Paycunia ophalen.. En als W H niet thuis geeft kan Bram zonder Eva Yeeneckia bij het Leger des Heils en Onheils langs !!

fiscale-boete-moszkowicz-bijna-4-ton.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>