A C T U A L I T Y – Drie Dolle Dwaze Dagen -Plus één! Dwaze Zondag

K I N D V A N D E R É K E N I N G

Waandag, dag van mísbruik-rapport.. maar met die kinderen is toch niks mís mee? Nee ik hoef de kinderlijk éénfouttige verontschuldiging, niet te horen. Ook niet van Opstelten, die totaaal in zijn ‘Fysiek Op – Stélten en sprong’ een oplossing in alle Hardheid van de zacht-aardige? Stem aan biedt.Vijftig jaar lang ken ik dit probleem, wat ik als een Niet –te-ge-loven- Cuttholierke-Anaallisering van : Laat de Kindertjes –tot- mij komen!! Beschouw.. En De Rolduc-trucs van de Pijpelaarsbischoppen Simonis en Ghijssen.. Sie –Wir haben ess nicht gewüsst..Als er één zich in het Kruis –getast voelt ben ik het wel en niet die Priesters. Alhoewel ik heel goed begrijp-je-kans dat als je je helel Leven tussen vier muren moet zitten, dat je op dat Kruis-teken aan de wand wat boven je hoofd hangt, daar wel op uitgekekn bent of raakt. En ja, dan wil je wel eens een écht kruis voelen..Dat begrijp ik wel.. Maar de Crypocrisie van de jaren vijftig tot en met nu..zijn Spyker-schrift krassen in je hersenen. Pijnlijke Kont sta tering is dat de M Ì S B R U I K kon Kont staan doordat zoveel gelovigen de M Í S B R U I K T E N
Om er in Godsnaam van af te wezen.. Vandaar zoveel Blinden en vérzienden , die allemaal te biecht gingen bij diezelf Kapelaan en Pàst hoor en Kappe lanen waardoor door de laan van het bos in sturen niet meer zag !! En in de Biechtstoel moest je opbiechten wat je had misdaan of wat er met je gebeurd was. Dus de Misbruikte biechtte op , tegen de priester, wat er gebeurd was. En je hoort ‘m denken, ja daar weet ik alles van.. Ik was er bij. Maar dat zeiden ze niet.. Ze zeiden : Naaider-tot- U!!
Door-kruissen dat geloof..

Ander onderwerp wat oook niet te geloven is.. De Waan van de Zondag na de Drie Dolle dwaze dagen..Gisteren op De Dam..Loop De Bijenkorf van de Waanzin in..De Bijenkorf als een soort Albert Cuypmarkt van vroeger. Toen je over de Hoofden kon lopen.. Nu moest je in De Albert Cuyp Bijenkorf uitkijken dat je niet onthoofd werd. De Absolute-Crises van the dagelijkse Madness.. En oh wat hebben wij het slecht..Drie kwartier in de rij staan om te betalen. Op de begane grond drie á vierduizend mensen.. maal vijf Étages. Zeg maar 20.000 mensen binnen.. En dat acht uur lang .. Zondag dag van de Heer om in de Bijenkorf een Kruis-teken aan de Wand van het Niet te geloven te slaan..Maar een Rozekrans, zou je die daar kunnen krijgen?

Wat ook niet te geloven is , is dat ‘Lay die ka ka nou eens naast je neer’, en roep gewoon lady Go Go in plaats van Gá Gá.. Maar uiteindelijk heeft ze ook door dat ze van haarzelf ‘kots-misselijk wordt’, en zich er aan moet Óvergeven!’..
En dat Gaan Gaan de enige uitweg van het Podium op Het Wereld-toneel is..
__Lady_Gaga_kotst_op_podium__.html

Die Totall niet weg te branden is, is TsjajaVez uit Penissensuéla,ofwel Chaveztival van het Soscianialisme..De Stemming zit er goed in, en dan hebben we het nog niet over The U S A .. Dat komt later………………………………..

En nog één Kind van de Rékening: Yoran van der Sloot , die ja, dat Kind van een Totall Lost Child, heeft zijn Péruaanse Vriendin bezwangert, zodat ie nooit meer aan Amerika kan worden uitgeleverd.. Wat zal Amerika zich genaaid voelen..

Gurdon en Yamanaka winnen Nobelprijs voor Geneeskunde
gurdon-en-yamanaka-winnen-nobelprijs-geneeskunde.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>